Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Το χαλάζι ολοκλήρωσε το έργο της παγωνιάς στα ροδάκινα του Βελβεντού- 10 λεπτά απόλυτης καταστροφής- Επί τόπου αύριο ο ΕΛΓΑ

Το χαλάζι ολοκλήρωσε το έργο της παγωνιάς στα ροδάκινα του Βελβεντού- 10 λεπτά απόλυτης καταστροφής- Επί τόπου αύριο ο ΕΛΓΑ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΗσυχία δεν βρίσκει ο αγροτικός κόσμος του Βελβεντού, που μέσα σε 2 μήνες βλέπει την ολική καταστροφή της παραγωγής του από τις καιρικές συνθήκες.

Ότι άφησε η παγωνιά(μικρή παραγωγή) αλώβητο στα τέλη Μάρτη- αρχές Απρίλη, ήρθε να το αποτελειώσει σήμερα το χαλάζι που έπληξε την περιοχή, με τους αγρότες να παρακολουθούν ανήμποροι την καταστροφή των κόπων τους.

Είναι χαρακτηριστικό πως το χαλάζι έπληξε τις περιοχές όπου είχε απομείνει παραγωγή και όπως έλεγαν στον «Π» αγρότες του Βελβεντού «σαν να το έκανε επίτηδες…», θέλοντας έτσι να δείξουν το μέγεθος της καταστροφής σε ότι είχε απομείνει στα δέντρα.

Το χαλάζι έπεσε για 10 συνεχόμενα λεπτά περίπου, ενώ ενδεικτικές είναι οι εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο λίγο μετά την καταστροφή.

Ήδη υπάρχει επικοινωνία με τον τοπικό ΕΛΓΑ, ο οποίος αύριο θα βρεθεί στο Βελβεντό με στελέχη του, ώστε να έχει μια πρώτη εικόνα της κατάστασης.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Με μοναδικό στόχο την άμεση επάνοδο στην Γ΄ Εθνική ξεκίνησε ο Μακεδονικός Φούφα (φωτό-βίντεο)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με τον καθιερωμένο αγιασμό που πραγματοποίησε για 29η συνεχόμενη χρονιά ο παπά-Πρόδρομος ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Μακεδονικός ...