Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Το 2ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας για την ημέρα εθελοντισμού «Ανδρόνικος»

Το 2ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας για την ημέρα εθελοντισμού «Ανδρόνικος»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η απώλεια ενός παιδιού, του Ανδρόνικου, οδήγησε την οικογένειά του, τους φίλους του, συμμαθητές και εκπαιδευτικούς, μια ολόκληρη πόλη να αφιερώσουμε μία μέρα προσφοράς και αγάπης στην μνήμη του.

Έτσι, στο 2ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας, στο μάθημα των εικαστικών, τα παιδιά κατασκεύασαν καραβάκια με την τεχνική του papier-mâché και γυψογάζας. Τα φόρτωσαν με διάφορα γλυκίσματα και, την Δευτέρα 13 Μαΐου, στο πλαίσιο της ημέρας εθελοντισμού «Ανδρόνικος», τα προσέφεραν στα παιδιά που νοσηλεύονταν στην παιδιατρική κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.

Ευχήθηκαν «καλή ανάρρωση» σε παιδιά, που η έκφραση του προσώπου τους είναι περίλυπη, που το βλέμμα τους χάνεται στους ψυχρούς τοίχους του νοσοκομείου! Σε παιδιά που απορούν γι” αυτό που τους συμβαίνει, που άλλοτε θυμώνουν κι αγανακτούν κι άλλοτε δέχονται υπομονετικά τις οδύνες της αρρώστιας τους με την ελπίδα ότι γρήγορα θα αποκτήσουν την χαμένη τους δύναμη!

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Ο χάρτης της κατανομής: 10 κρούσματα στην ΠΕ Κοζάνης, 15 στην ΠΕ Καστοριάς και 1 στην ΠΕ Φλώρινας

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail 52 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας – 4 εισαγόμενα κρούσματα- 290 ...