Αρχική > Αθλητικά > Την υποψηφιότητα του για τη διοίκηση της Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανακοίνωσε ο Σάββας Σαλτσίδης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook

Με  αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς όλους τους Κοζανίτες , φίλους του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, δημοσιοποιώ την απόφαση μου να διεκδικήσω την προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών  Σωματείων Κοζάνης  στις επικείμενες εκλογές.

Η απόφαση μου αυτή πηγάζει από την αγάπη μου για το ομορφότερο άθλημα του κόσμου, το ποδόσφαιρο,  που για μένα ως ρομαντικός φίλος του καθαρού ποδοσφαίρου είναι ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ.

Έχοντας ως παρακαταθήκη την επί σαράντα δυο χρόνια ενασχόληση μου στο χώρο του ποδοσφαίρου από τις θέσεις  του Ποδοσφαιριστή, Προπονητή, Μέλος Διοικήσεων , Προέδρου Ομάδων και τέλος την οκταετή θητεία μου στο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κοζάνης σε καίριες θέσεις , οραματίζομαι ένα ποδόσφαιρο υψηλών ιδανικών , πανανθρώπινων αξιών και ευγενούς άμιλλας.

Στην προσπάθεια μου αυτή  έχω την αμέριστη συμπαράσταση δεκάδων φίλων που διέπονται από  τα ίδια χαρακτηριστικά στοιχεία όπως, ανιδιοτελή  αγάπη για το ποδόσφαιρο – πάθος για προσφορά – παραγωγή ιδεών – διοικητική εμπειρία – συνέπεια στο λόγο και τις πράξεις – προσήλωση στο όραμα για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο στη περιφέρεια μας,  με γνώμονα την αξιοκρατία και την ισονομία προς όλους.

Πιστεύω ακράδαντα ότι βάζοντας το ΕΜΕΙΣ πάνω από το ΕΓΩ, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα απίστευτα ευχάριστο ποδοσφαιρικό περιβάλλον για όλους ( ποδοσφαιριστές – προπονητές – διαιτητές – φιλάθλους – παράγοντες ), όπως το ονειρευόμαστε μακριά από ιδιοτέλειες – παράγκες – υποτιθέμενους σωτήρες – πολιτικές παρεμβάσεις.

Σας καλώ όλους να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια για να φέρουμε πίσω τα σαββατοκύριακα μας.

Η μεγάλη νίκη θα συντελεστεί με τη συστράτευση όλων των υγιών δυνάμεων του ποδοσφαίρου και της ευρύτερης κοινωνίας της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης , με μοναδικό στόχο την επίτευξη του οράματος για ένα πρότυπο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο  και μια πρωτοπόρα  Ένωση  που θα οδηγεί τις εξελίξεις  σε όλη την Ελλάδα.

Δεσμεύομαι ότι θα δουλέψουμε σκληρά και με ειλικρίνεια ώστε η επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου να επιτευχθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Το μέλλον μας περιμένει!!!!

Σαλτσίδης Σάββας    –   Υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κοζάνης

Με  το  συνδυασμό  < ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ >

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.