Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Την Τρίτη «κληρώνει» για την πολιτική στήριξη της ΝΔ στον Δήμο Κοζάνης – Μόνο δύο ονόματα στο τραπέζι, Τσιαρτσιώνης και Μιχαηλίδης, λέει ο Νικήτας Κακλαμάνης (video)

Την Τρίτη «κληρώνει» για την πολιτική στήριξη της ΝΔ στον Δήμο Κοζάνης – Μόνο δύο ονόματα στο τραπέζι, Τσιαρτσιώνης και Μιχαηλίδης, λέει ο Νικήτας Κακλαμάνης (video)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Για τη Νέα Δημοκρατία υπάρχει θέμα υποψηφιότητας μόνο για δύο ονόματα, τον Νίκο Τσιαρτσιώνη και τον Κυριακο Μιχαηλίδη, τόνισε πριν από λίγο από την Κοζάνη ο Νικήτας Κακλαμάνης, λέγοντας πως η οριστική απόφαση από τα όργανα του κόμματος θα παρθεί την προσεχή Τρίτη. Έκανε λόγο για ευχάριστους μπελάδες σε ορισμένες περιπτώσεις περισσοτέρων των ενός υποψηφίων και τόνισε πως σε κάθε περίπτωση  ακόμη και αν προχωρήσουν μέχρι τις εκλογές και οι δύο υποψήφιοι, στον β γύρο θα πάει ο ένας στο εκλογικό κέντρο του άλλου.

Αναλυτικότερα, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για τους 2 ή 3 πιθανους υποψηφίους για τον Δήμο Κοζάνης, ο Νικήτας Κακλαμάνης απάντησε «στο τραπέζι της επιτροπής που ο ίδιος προΐσταται, δεν υπάρχουν ούτε τρια ούτε τέσσερα ονόματα, αλλά μόνον δύο, οι Τριαρτσιώνης και Μιχαηλίδης. Όποιο άλλο όνομα λέει, ισχυρίζεται ή ψιθυρίζει ότι ζήτησε στήριξη και το συζητάει η ΝΔ, κατά απόλυτο τρόπο σας λέω ότι δεν ισχύει. Εγώ δεν μιλάω για απόντες, ανθρώπους. Εμείς συζητήσαμε και με τους δύο και με τον Νίκο Τριαρτσιώνη και τον Κυριάκο Μιχαηλίδη. Η επιτροπή την Τρίτη θα πάρει την απόφαση και θα την κοινοποιήσει στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ για να βγάλει την ανακοίνωση . Και οι δύο δεσμεύθηκαν, ότι παρά την απόφαση του κόμματος να δώσει πολιτική στήριξη σε έναν από τον δύο, αποφασίσει να συνεχίσει, το ίδιο βράδυ στον πρώτο γύρο ο άλλος θα κάνει δήλωση στήριξης», απάντησε.

Λίγο πιο μετά, αναφέρθηκε στο δείπνο που του παρέθεσαν χθες στην Κοζάνη , παρουσία τοπικών στελεχών και υποψηφίων, λέγοντας πως έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ότι «η ΝΔ έστω και με ευχάριστους μπελάδες σε κάποιες περιπτώσεις, οδεύει με ενότητα στις εκλογές, εθνικές, ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές».  Σε διευκρινιστική ερώτηση του «Π» για το κλίμα της απόλυτης ομόνοιας στο οποίο αναφέρθηκε ο ίδιος και α αυτό θα μπορούσε να επιτευχθεί αν είχε επέλθει συμφωνία για συναίνεση μεταξύ των δύο υποψηφίων στην Κοζάνη, ο κ. Κακλαμάνης απάντησε πως σε επίπεδο δήμων γενικότερα, ο ίδιος δεν μπορεί να καταδικάσει την φιλοδοξία ενός ανθρώπου που θέλει να είναι υποψήφιος και ανήκει ιδεολογικά στον χώρο. Επεσήμανε όμως ότι μέχρι τελευταία στιγμή θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε στην πολιτική επιλογή του κόμματος να επέλθει συνένωση. Αλλά δεν θα «βγούμε με χαντζάρια», τόνισε.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis
x

Check Also

Πάνω από 600 οι αποχωρήσεις από το ΛΚΔΜ μέχρι τέλος του έτους- Προχωράει το πρόγραμμα της εθελουσίας

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Στους 607 ανέρχεται ο αριθμός των εργαζομένων του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι θα αποχωρήσουν από ...