Αρχική > Παραπολιτικά > Την συνδρομή σας στον ΠΑΛΜΟ – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου

Την συνδρομή σας στον ΠΑΛΜΟ – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!
Λίγο καθυστερημένα φέτος – λόγω του Κορονοϊού- η εφημερίδα μας, όπως κάθε χρόνο προβαίνει στην είσπραξη των ετήσιων συνδρομών της. Από εβδομάδα λοιπόν η εισπράκτορας του ΠΑΛΜΟΥ, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα θα επισκέπτεται τους συνδρομητές μας, με το γνωστό χαμόγελο και την έγχρωμη απόδειξη είσπραξης, θεωρημένη μάλιστα από την εφορία. Για όσους δεν συναντήσει η εισπράκτορας μας, μπορούν να περάσουν από το γραφείο μας,-για την πληρωμή,- όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Φυσικά υπάρχουν και οι εναλλακτικοί τρόπου εξόφλησης συνδρομών, είτε με τραπεζική κατάθεση (στην εφημερίδα αναφέρονται λογαριασμοί όλων των τραπεζών) είτε μέσω ΕΛΤΑ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και γνωρίζετε ότι η συνδρομή σας δυναμώνει τη φωνή σας. Με την συμπαράσταση και στήριξη των αναγνωστών η εφημερίδα μας θα συνεχίσει να είναι πρώτη κυκλοφοριακά στη Δυτική Μακεδονία.  

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Λ. Ιωαννίδης: «Έχει πάνω από 4 μήνες που δημοσιεύθηκε η θετική γνωμοδότηση του ΣτΕ για την ανάπλαση του ΟΣΕ – Έχει φροντίσει να ενημερωθεί η δημοτική αρχή Κοζάνης; Ποιες είναι οι προθέσεις της;»

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Ανάρτηση με βολές κατά της δημοτικής αρχής Κοζάνης για την πρόοδο των εργασιών αναφορικά ...