Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Την ώρα που ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού λέει πως θέλει…επενδυτές για να στηρίξει τον τόπο, δίνει 3.000 ευρώ για την κάλυψη του «περίφημου» ιατρικού συνεδρίου σε εταιρία από τα…Νέα Μουδανιά-Μαζί του Η. Κάτανας και Ρ. Αλεξανδρής από την Περιφέρεια που ενέκριναν το ποσό!

Την ώρα που ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού λέει πως θέλει…επενδυτές για να στηρίξει τον τόπο, δίνει 3.000 ευρώ για την κάλυψη του «περίφημου» ιατρικού συνεδρίου σε εταιρία από τα…Νέα Μουδανιά-Μαζί του Η. Κάτανας και Ρ. Αλεξανδρής από την Περιφέρεια που ενέκριναν το ποσό!

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Δε φτάνει που στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού, με απόφαση του δημάρχου Αθανάσιου Κοσματόπουλου, διοργανώνουν ένα εξαιρετικά αμφιβόλου σημασίας ιατρικό συνέδριο στα Σέρβια (γιατί άραγε;) την ώρα που οι παιδικοί σταθμοί δεν έχουν τρόφιμα και χρήματα για πετρέλαιο, αλλά οι διοργανωτές φροντίζουν και να δώσουν μερικές χιλιάδες ευρώ σε εταιρία από τα…Νέα Μουδανιά για την κάλυψη των εργασιών του!

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με την εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Ηλία Κάτανα και τη στήριξη του αντιπεριφερειάρχη Υγείας Ρούση Αλεξανδρή, δίνονται 3.000 στην εταιρία  (Δείτε το σχετικό έγγραφο εδώ) «Δίκτυο Επιχειρείν» για ηχητική κάλυψη, εκτυπώσεις και…τα λοιπά, του εν λόγω συνεδρίου που θα λάβει χώρα στα Σέρβια!

Η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει ΑΦΜ στα…Νέα Μουδανιά και, εύλογα, διερωτάται κανείς για ποιο λόγο στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αποφάσισαν να δώσουν το έργο σε εταιρία εκτός της περιοχής μας.

Πόσο μάλλον όταν ανάλογο έργο έχουν τη δυνατότητα να υλοποιήσουν αρκετές επιχειρήσεις/εταιρίες στην Π.Ε. Κοζάνης και σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία.

Ποιός, λοιπόν, ο λόγος της επιλογής της συγκεκριμένης εταιρίας από το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού; Πώς έγινε η συγκεκριμένη απευθείας ανάθεση από την Περιφέρεια; Και, αλήθεια, ποιός βρίσκεται πίσω από τη διοργάνωση του εν λόγω ιατρικού συνεδρίου που, ουσιαστικά, δεν έχει να προσφέρει τίποτε στην περιοχή, την ώρα που ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού «ασφυκτιά» από την καταστροφική θητεία Κοσματόπουλου;

Π.Π.

Πηγή: Kozanimedia.gr 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team