Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Την Κυριακή ο 1ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δυτικής Μακεδονίας

Την Κυριακή ο 1ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δυτικής Μακεδονίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Για τον 1ο  Περιφερειακό Διαγωνισμό Δυτικής Μακεδονίας στην Εκπαιδευτική Ρομποτική που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου στην Κοζάνη, ενημερώνει η Δ/ντρια του 1ου ΕΚ Κοζάνης Ατματζίδου Σουμέλα.

Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Κοζάνης σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας και με τη μη κερδοσκοπική εταιρεία WRO Hellas, διοργανώνει τον 1ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Ρομποτικής με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών των Δημοτικών Σχολείων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Ο διαγωνισμός, ο οποίος πραγματοποιείται στα πλαίσια του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής με τίτλο «Η Δική μου Πόλη», δίνει τη δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές να έλθουν σε επαφή με τον κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής. Στο διαγωνισμό έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 14 ομάδες μαθητών Δημοτικών Σχολείων της περιφέρειάς μας.

Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Πολιτισμού και Θρησκευμάτων και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π.Ε. & Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας.

Χορηγοί για την πραγματοποίησή του διαγωνισμού είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Κοζάνης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου, στην Κοζάνη, στο σχολικό συγκρότημα επί της οδού Κ. Καραμανλή 26, όπου εδρεύει το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Κοζάνης.

Το πρόγραμμα του διαγωνισμού είναι:

9:30-10:00 Εγγραφή ομάδων

10:00-12:45 Πραγματοποίηση διαγωνισμού – Αξιολόγηση κατασκευών

12:45-13:15 Απονομή βραβείων- Χαιρετισμοί

Παράλληλα με το διαγωνισμό θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση-workshop ρομποτικών κατασκευών από μαθητές του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Κοζάνης και 1ου ΕΠΑΛ Αμυνταίου καθώς και από φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας.

Πληροφορίες για τον Περιφερειακό διαγωνισμό Δυτικής Μακεδονίας:

Τηλ. 6977718143 / Email: [email protected] ; [email protected] / Site: http://wro-koz.uowm.gr.

ROBOTICS poster_A3

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team