Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Την καθιερωμένη Βασιλόπιτα έκοψαν οι εργαζόμενοι του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου

Την καθιερωμένη Βασιλόπιτα έκοψαν οι εργαζόμενοι του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΤην καθιερωμένη Βασιλόπιτα έκοψε το Σωματείο εργαζομένων στο Γ.Ν. Μποδοσάκειο Πτολεμαΐδας, στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου. Υποδεχόμενος τους παρισταμένους ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιωάννης Παπαδόπουλος ευχήθηκε καλή υγεία και δύναμη σε όλους, ζητώντας τη συνεργασία τους με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ευλογώντας την πίτα ο Ιερέας και μέλος του Σωματείου Πατήρ Αθανάσιος Καμπούρης ευχήθηκε μία γόνιμη και δημιουργική χρονιά με ενότητα και αγάπη, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γεώργιος Χιωτίδης, που ήταν παρών στην εκδήλωση.

Η νέα Διοίκηση του Σωματείου, στα πλαίσια της εκδήλωσης κοπής της Βασιλόπιτας τίμησε κάποια μέλη της, ως ένδειξη αναγνώρισης της πολύτιμης και πολύχρονης προσφοράς τους στο Νοσοκομείο.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Συνεδρίαση 9 ωρών για να παρθεί απόφαση στην… επόμενη συνεδρίαση- Πόση βαρύτητα έχει πλέον η άποψη του Περιφερειακού Συμβουλίου για το master plan της Δίκαιης Μετάβασης;- Η ανακοίνωση της κυβερνητικής επιτροπής που έβαλε φωτιά στη διαδικασία

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μετά από 6 και πλέον ώρες συζήτησης και συνολικά 9 συνεδρίασης, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, αποφάσισε πως ...