Αρχική > Πολιτική > Την επιστροφή συνεργάτη του Ζ.Τζηκαλάγια στην Κτηνιατρική Υπηρεσία Καστοριάς ζήτησε ο Περιφερειάρχης – «Στις δύσκολες στιγμές εμείς οι εκλεγμένοι ηγήτορες, παραδειγματίζοντας, πρέπει να ξεπερνάμε τον εαυτό μας», απάντησε ο βουλευτής

Την επιστροφή συνεργάτη του Ζ.Τζηκαλάγια στην Κτηνιατρική Υπηρεσία Καστοριάς ζήτησε ο Περιφερειάρχης – «Στις δύσκολες στιγμές εμείς οι εκλεγμένοι ηγήτορες, παραδειγματίζοντας, πρέπει να ξεπερνάμε τον εαυτό μας», απάντησε ο βουλευτής

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Επιστρέφει στην υπηρεσία του, το τμήμα κτηνιατρικής της ΠΕ Καστοριάς, ο αποσπασμένος στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Καστοριάς της ΝΔ Ζήση Τζηκαλάγια, κ. Δαμιανός Χρήστου.

Είχε προηγηθεί επιστολή του γραφείου του περιφερειάρχη προς τον βουλευτή Καστοριάς, στην οποία επισημαίνονταν η έκτακτη κατάσταση που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια με την εξάπλωση της πανδημίας και την εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοϊού στα εκτρεφόμενα γουνοφόρα ζώα, κατάσταση η οποία καθιστά όπως τόνιζε ο περιφερειάρχης,  αναγκαία την επιστροφή του υπαλλήλου της Περιφέρειας στην Π.Ε. Καστοριάς κ. Δαμιανού Χρήστου στην υπηρεσία (Τμήμα Κτηνιατρικής Π.Ε. Καστοριάς) για την ενίσχυση της την κρίσιμη περίοδο.

Στην απάντησή του στην επιστολή Κασαπίδη, ο κ. Τζηκαλάγιας, κατέληγε πως: «…Στις δύσκολες στιγμές εμείς οι εκλεγμένοι ηγήτορες, παραδειγματίζοντας, πρέπει να ξεπερνάμε τον εαυτό μας, κάνοντας το παραπάνω».

Τι ανακοίνωσε ο Ζήσης Τζηκαλάγιας

«Στις δύσκολες στιγμές πρέπει να εξαντλούμε τα όρια της προσφοράς μας.Εκτός από τους ανθρώπους ο κορωνοϊός προσβάλλει και κάποια εκτροφεία γουνοφόρων ζώων.

Έτσι δεν μπορώ να μείνω απαθής στο αίτημα του Περιφερειάρχη και αποδεσμεύω τον πολύτιμο συνεργάτη του πολιτικού μου γραφείου.

Ευχαριστώ θερμά τον κ.Χρήστο Δαμιανού,κτηνίατρο και πρ.Αντιδήμαρχο Καστοριάς για την μέχρι τώρα βοήθειά του στο έργο μου».

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Χατζηδάκης σε ΣΚΑΪ 100,3: Σύνδεση κινητού με υπουργείο Εργασίας – Δεν θα κλέβει κανείς υπερωρίες (audio)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μετά το Πάσχα θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στα εργασιακά, όπως είπε ο υπουργός ...