Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Την εορτή των τριών Ιεραρχών τίμησε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας

Την εορτή των τριών Ιεραρχών τίμησε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Η εκδήλωση προς τιμήν της εορτής των τριών Ιεραρχών αποτελεί θεσμό για τον Σύλλογο  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας, ο οποίος κάθε χρόνο διοργανώνει ανάλογες δράσεις.

Εφέτος η Διοίκηση του Συλλόγου επέλεξε να τιμήσει τους προστάτες της Παιδείας με μία εκδήλωση στα πλαίσια της οποίας  ο Εκπαιδευτικός –Διδάκτωρ Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ Θεόφιλος Αμπατζίδης  παρουσίασε μία άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα: «Πολιτισμική σύνθεση και οικουμενική συνείδηση στους τρεις Ιεράρχες».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, παρουσία εκπροσώπων της Εκκλησίας , των Τοπικών Φορέων, Εκπαιδευτικών , μαθητών και πολιτών .

Καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους η Πρόεδρος του Συλλόγου Κατερίνα Ασπράγκαθου τους ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και την στήριξη του θεσμού, ενώ στις πολύτιμες διδαχές των τριών Ιεραρχών αναφέρθηκε ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Παύλος Ταγντεβερενίδης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση.

Το χαιρετισμό του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη μετέφερε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας Δημήτρης Πολυχρονίδης , ενώ την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Καρακασίδης.

Το μουσικό μέρος της όμορφης εκδήλωσης διανθίστηκε από τις χορωδίες των Συλλόγων Ιεροψαλτών Εορδαίας και Εκπαιδευτικών Π.Ε. Εορδαίας, αλλά και από τα σύνολα του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis
x

Check Also

Πώς κατανέμονται τα σημερινά κρούσματα στη Δυτική Μακεδονία

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Σύμφωνα με πληροφορίες τα σημερινά κρούσματα στη Δυτική Μακεδονία κατανέμονται ως εξής: 2 στο δήμο Κοζάνης, 2 ...