Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Την απουσία Αιμοδυναμικού εργαστηρίου στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο σχολιάζει ο Καρδιολόγος Στάθης Κουλούρης

Την απουσία Αιμοδυναμικού εργαστηρίου στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο σχολιάζει ο Καρδιολόγος Στάθης Κουλούρης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Την έλλειψη αιμοδυναμικού ιατρείου στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης σχολιάζει με ανάρτησή του ο Καρδιολόγος και Επιμελητής Β΄ στο Νοσοκομείο, Στάθης Κουλούρης. Όπως γράφει σχετικά στο facebook:

«Μετά από 72 ώρες εφημερίας, μπορώ να πω πως είμαι περήφανος που αντιμετώπισα με σθένος, έναν συμπολίτη μας 62 χρονών, ο οποίος ήρθε με οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου. Όμως, για να τον σταθεροποιήσω έπρεπε να τον επαναφέρω από επαναλαμβανόμενες ανακοπές,τις οποίες, είτε τις αντιμετώπιζα με καρδιακές συμπιέσεις + φάρμακα, και παράλληλα του χορηγήσα 29(είκοσι εννέα) φορές ηλεκτρικό ρεύμα μέσω του απινιδωτή (ισάριθμες κοιλιακές μαρμαρυγές) και να τοποθετήσω εξωτερικό προσωρινό βηματοδότη…Όλα αυτά σε διάστημα 3,5 με 4 ώρες, κατά τις οποίες ο ασθενής «έφευγε» και εμείς τον επαναφέρναμε πίσω. Χώρια και άλλοι 2 ασθενείς που προσήλθαν με έμφραγμα. Θέλω, λοιπόν, να αδράξω την ευκαιρία και να κρούσω για ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ τον κώδωνα του κινδύνου λόγω έλλειψης Αιμοδυναμικού εργαστηρίου στο Γ.Ν. Κοζάνης. Με την δημιουργία του Αιμοδυναμικού εργαστηρίου, συμπολίτες μας με εμφράγματα που προσέρχονται σε καθημερινή βάση, θα αντιμετωπίζονταν πιο άμεσα και χωρίς επιπλοκές.»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team