Αρχική > Παραπολιτικά > Τιμητική επίσκεψη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 17 Απριλίου

Τιμητική επίσκεψη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 17 Απριλίου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Μεγάλη χαρά μας έδωσε, η επίσκεψη στα γραφεία της εφημερίδας μας, του αγαπημένου μας φίλου επί δεκαετίες Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, πρώην πρόεδρος της ΝΔ και νυν επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του κόμματος ήλθε την Παρασκευή στην Κοζάνη για να συμμετάσχει σε πολιτική εκδήλωση.

Όμως πριν την πολιτική του ομιλία, επισκέφθηκε τους  εκδότες μας, για ένα δίωρο, στο οποίο έγινε μία χαλαρή κουβέντα που περιλάμβανε και αναδρομή στην κοινή πορεία της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ.

Όμως γρήγορα η επίσκεψη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη έγινε αντιληπτή από τους συμπολίτες μας και πολλοί προσήλθαν στα γραφεία του ΠΑΛΜΟΥ δημιουργώντας αδιαχώρητο μέσα και έξω.

Ανάμεσά τους, όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη της Ν.Δ. , οι υποψήφιοι βουλευτές, πολιτευτές, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, υποψήφιοι Δήμαρχοι και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, στο γραφείο του εκδότη μας, εικονίζονται οι : Μιχάλης Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Κοσμάς και Αντώνης Πουγαρίδης.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team