Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Τηλεφωνική επικοινωνία Χρυσοχοΐδη με Δημάρχους Κοζάνης, Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Βοϊου

Τηλεφωνική επικοινωνία Χρυσοχοΐδη με Δημάρχους Κοζάνης, Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Βοϊου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του «Π» αναφορικά με την επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στην περιοχή σήμερα το πρωί, ο Υπουργός ενημερώθηκε σε τηλεφωνικές επαφές που είχε με τους Δημάρχους, για την κατάσταση των νοσοκομείων.

Αναλυτικότερα, ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε τηλεφωνικές επαφές με τους δημάρχους Κοζάνης, Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Βοΐου, ζητώντας ενημέρωση για το τι κατάσταση επικρατεί στους Δήμους τους, ιδίως σε ό,τι αφορά τις περιοχές Καστοριάς και Κοζάνης.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς εστίασε, μάλιστα, στο ζήτημα λειτουργίας των νοσοκομείων, λέγοντας πως όσα μέτρα και αν παρθούν αν δεν ενισχυθεί με ανθρώπινο δυναμικό το νοσοκομείο, τότε δεν υπάρχει κανένα νόημα, επισημαίνοντας την κρισιμότητα της κατάστασης.

Σε ό,τι αφορά τον Δήμο Βοΐου, ζήτησε ενημέρωση για την περιοχή, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να τηρηθούν όλοι οι κανόνες της καραντίνας των δύο χωριών Δαμασκηνιάς και Δραγασιάς, που έχουν επιβληθεί.

Οι δήμαρχοι ζήτησαν να μεταβούν οι ίδιοι στην Κοζάνη προκειμένου να δουν τον υπουργό και τον προσκάλεσαν να επισκεφθεί τις περιοχές τους, αλλά ο κ. Χρυσοχοΐδης αποχώρησε σε άλλες υποχρεώσεις του υπουργείου.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας