Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Τί λένε πολίτες της Πτολεμαΐδας, για τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ εμβολιασμό? (γκάλοπ της Κούλας Πουλασιχίδου)

Τί λένε πολίτες της Πτολεμαΐδας, για τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ εμβολιασμό? (γκάλοπ της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΑνοίγει ο δρόμος στο προσεχές διάστημα για τον «υποχρεωτικό» εμβολιασμό σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες, με στόχο την προστασία της Δημόσιας Υγείας, ενώ στο τραπέζι των συζητήσεων μπαίνει και το θέμα των extra ελευθεριών των πλήρως εμβολιασθέντων . Στο γκάλοπ που ακολουθεί , πολίτες της Πτολεμαΐδας απαντούν στις ερωτήσεις:

Εάν είναι υπέρ ή κατά του ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΎ εμβολιασμού, Εάν είναι υπέρ του εμβολιασμού , αλλά κατά της υποχρεωτικότητας , Εάν τον θεωρούν νόμιμο ή παράνομο κλπ , ενώ για τους περισσότερους ο εμβολιασμός αποτελεί το » κλειδί» , για την επιστροφή στην κανονικότητα .

Το ζητούμενο πάντως είναι ότι ο ιός είναι ΕΔΩ και θα παραμείνει εάν δεν υπάρξουν υψηλά ποσοστά εμβολιασμένων ,που να επιτρέψουν να «ονειρευόμαστε» ένα τείχος ανοσίας, έως το Φθινόπωρο!

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Ο Δήμος Εορδαίας διαθέτει κλιματιζόμενους χώρους στην Πτολεμαΐδα για την προστασία των ευάλωτων πολιτών από τον καύσωνα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, ο Δήμος Εορδαίας παρατείνει τη λειτουργία των κλιματιζόμενων χώρων για την προστασία των πολιτών ...