Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Τι έδειξαν τα self test σε Γυμνάσια και Λύκεια στο Ν. Κοζάνης, σε μαθητές -εκπαιδευτικούς

Τι έδειξαν τα self test σε Γυμνάσια και Λύκεια στο Ν. Κοζάνης, σε μαθητές -εκπαιδευτικούς

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Με self test και χωρίς… παρατράγουδα άνοιξαν σήμερα όλα τα σχολεία στη χώρα, εξ αυτών και τα σχολεία Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Ν. Κοζάνης.

Μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό σε γυμνάσια και λύκεια έκαναν self test όπως απαιτούνταν, και σύμφωνα με αυτά προέκυψαν κατά πληροφορίες:

39 θετικά αποτελέσματα σε μαθητές. Από τους 39 μαθητές ενημέρωσαν πως θα έκαναν επανέλεγχο οι 18 και τελικά στον επανέλεγχο βρέθηκαν 8 θετικά τεστ σε κορωνοϊό.

Στους εκπαιδευτικούς, προέκυψαν σε self test 4 θετικά, ενημέρωσαν για επανέλεγχο οι 3 και θετικός βρέθηκε τελικά 1 εκπαιδευτικός.

 

Στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το ποσοστό των θετικών self test είναι στο 0,28%, ενώ στοιχεία από τους επανελέγχους επί των θετικών, θα είναι γνωστά αύριο.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Πρόγραμμα δρομολογίων από Σ.Σ. Αμυνταίου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Το νέο πρόγραμμα δρομολογίων από τον Σιδηροδρομικό Αμυνταίου έχει ως εξής:   ΦΛΩΡΙΝΑ   83 ΑΜΥΝΤΑΙΟ → ΦΛΩΡΙΝΑ ...