Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Τι έδειξαν τα rapid test που έγιναν την τρέχουσα εβδομάδα στο ΛΚΔΜ

Τι έδειξαν τα rapid test που έγιναν την τρέχουσα εβδομάδα στο ΛΚΔΜ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Επιβεβαιώνεται ευχάριστα για μια ακόμα μια εβδομάδα στο ΛΚΔΜ, η διαρκής προσπάθεια παρακολούθησης και ελέγχου των κρουσμάτων COVID-19 στο προσωπικό που αριθμεί περί τους 2.000 εργαζόμενους.

Η εικόνα στο μέτωπο αυτό και εν μέσω έξαρσης της πανδημίας, είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Σύμφωνα με ασφαλείς και αξιόπιστες πληροφορίες, κατά την τρέχουσα εβδομάδα έγιναν περί τα 670 RAPID TESTS, με 3 θετικά κρούσματα (ποσοστό θετικότητας κάτω από 0,5%). Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μόνο σήμερα Παρασκευή, σε 337 test, βρέθηκε μόλις 1 θετικό κρούσμα.
Σημειώνεται ότι τα δείγματα ελήφθησαν από όλους τους εργασιακούς χώρους, οπότε η διασπορά των δειγμάτων φανερώνει ότι το επίπεδο ασφάλειας που υπάρχει την περίοδο αυτή για τους εργαζόμενους, είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Στελέχη της ΔΕΗ επισημαίνουν πως δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός, μιας και ο κορωνοϊός παραμένει πολύ ενεργός μέσα στην κοινότητα και η οποιαδήποτε χαλάρωση, μπορεί να ανατρέψει τα καλώς κείμενα…

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΙΧ χτύπησε παιδάκι με ποδήλατο στο δρόμο Πρωτοχωρίου-Λευκοπηγής και ο οδηγός το εγκατέλειψε-Συνελήφθη

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, στο δρόμο Πρωτοχωρίου-Λευκοπηγής, όταν ΙΧ χτύπησε παιδάκι που οδηγούσε ...