Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Τι αποφασίσθηκε στην τηλεδιάσκεψη για την επανέναρξη του αθλητισμού, θα υπάρξει ενίσχυση για τα σωματεία

Τι αποφασίσθηκε στην τηλεδιάσκεψη για την επανέναρξη του αθλητισμού, θα υπάρξει ενίσχυση για τα σωματεία

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Δευτέρα ή Τρίτη θα περιμένουμε το διάγγελμα του Πρωθυπουργού για την χαλάρωση των μέτρων και σε αυτά θα αναφερθούν και όσα αφορούν τον αθλητισμό.
Το greekhandball.com   έμαθε κάποια από όσα συζητήθηκαν στη τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα και σας τα παρουσιάζει :
Από 4 έως 7 Μαϊου θα επιτρέπεται και πάλι η χρήση ανοιχτών χώρων άθλησης από αθλητές ποτυ έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στις ημέρες που θα ακολουθήσουν, θα μπούν, ατομικά, για άθληση, όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν τους ανοιχτούς χώρους άθλησης, αλλά, με συγκεκριμένους περιορισμούς απόστασης.
Παράλληλα, το Υφυπουργείο Αθλητισμού θα μεριμνήσει για την δημιουργία ειδικού υγιειονομικού πρωτοκόλλου άθλησης και εφόσον αυτό τηρείται, στα μέσα Μαϊου θα επιτραπεί να μπούν και ομάδες, πάντα, στους ανοιχτούς χώρους άθλησης.
Δεν υπάρχει, προς το παρόν, πρόβλεψη για τις προπονήσεις στα κλειστά γήπεδα, καθώς, θα εξαρτηθούν πολλά από την ανταπόκριση στις συνθήκες επανέναρξης των προπονήσεων στο πρώτο δεκαπενθήμερο του  Μαϊου, στα ανοιχτά γήπεδα.
Η άρση του εμπάργκο στην άθληση, θα πραγματοποιηθεί συνδυαστικά, καθώς, το υγειονομικό μοντέλο αφορά ανοικτούς και κλειστούς αγωνιστικούς χώρους, ατομικά και ομαδικά αθλήματα.
Πρόθεση της Πολιτείας είναι να ενισχύσει  τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, σε επίπεδο συλλόγων.

Έχουν παρθεί οι σχετικές αποφάσεις, αλλά, θα ανακοινωθούν από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, καθώς, είναι προφανές ότι, πλέον, η πλειονότητα των συλλόγων βρίσκεται, ή πολύ σύντομα θα βρεθεί, στα πρόθυρα της  οικονομικής καταστροφής και απαιτείται η στήριξη τους, που θα πρέπει βεβαίως να είναι ουσιαστική, καθώς, τα έως τώρα ανακοινωθέντα μέτρα, ουσιαστικά, δεν αντιμετωπίζουν πραγματικές ανάγκες τους.

Πηγή: greekhandball

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Επίθεση Ζευκλή στον Υπουργό Μεταφορών: «Αλαζονική συμπεριφορά, δεν δέχεται να μιλήσει με κανέναν και προσβάλει θεσμούς»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μια πρωτοφανή προσωπική επίθεση στον Υπουργό Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, εξαπέλυσε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Βοϊου, Χρήστος Ζευκλής, ...