Αρχική > Παραπολιτικά > Θύμα κλοπής ο Στ. Μπίγγας – Aπό τα παραπολιτικά του Παλμού 15/11/2017

Θύμα κλοπής ο Στ. Μπίγγας – Aπό τα παραπολιτικά του Παλμού 15/11/2017

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

Εμφανώς στεναχωρημένος στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, ο πρώην Αντιδήμαρχος Στέφανος Μπίγγας.

Αιτία η διάρρηξη, που έγινε στο σπίτι του, με υλικές, ευτυχώς, μόνον απώλειες και μία εκτεταμένη αναστάτωση σε όλους τους χώρους.

Η διάρρηξη σημειώθηκε, ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 28ης  Οκτωβρίου, η ώρα 11 το μεσημέρι (!) όταν η  οικογένεια Μπίγγα απουσίαζε στην παρέλαση.

Μόλις το θέμα έγινε γνωστό, κινητοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία όλο το προηγούμενο διάστημα διεξάγει εκτεταμένες έρευνες και είναι βέβαιο ότι θα φτάσει στους διαρρήκτες.

Ο Στέφανος Μπίγγας, παρά ταύτα, προσήλθε στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, όπου μάλιστα εκτός των τοποθετήσεών του σε διάφορα θέματα, κατέθεσε και 9 ερωτήσεις προς τη Δημοτική Αρχή.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ερωτήματα έχει σχέση με τον αγωγό φυσικού αερίου ΤΑΡ και τα ανταποδοτικά τέλη, προς την περιοχή της Εορδαίας από την οποία διέρχεται.

Ακόμη έθεσε το θέμα του μεγάλου έργου της νότιας εισόδου, Πτολεμαΐδας, ρωτώντας για την ολοκλήρωση του και την αποκατάσταση των πολλών τομών του ασφαλτικού οδοστρώματος.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team