Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Θ. Καράογλου: «Η Μακεδονία και η Θράκη βρίσκονται στην κορυφή των κυβερνητικών προτεραιοτήτων» – Συναντήσεις του Πρωθυπουργού με παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης

Θ. Καράογλου: «Η Μακεδονία και η Θράκη βρίσκονται στην κορυφή των κυβερνητικών προτεραιοτήτων» – Συναντήσεις του Πρωθυπουργού με παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

«Η Μακεδονία και η Θράκη βρίσκονται στην κορυφή των κυβερνητικών προτεραιοτήτων» διαβεβαίωσε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, μετά τις συναντήσεις του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη,  στο Διοικητήριο με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της Θεσσαλονίκης.

«Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή με την κοινωνία. Αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες της και υλοποιούμε πολιτικές που απορροφούν τους κραδασμούς που προκαλεί ο κορωνοϊός» ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Καράογλου, επισημαίνοντας ότι παρά την πανδημία το κυβερνητικό έργο δεν σταμάτησε ούτε μια ημέρα με αποτέλεσμα η Βόρεια Ελλάδα να αφυπνίζεται και τα μεγάλα έργα που την αφορούν να προχωρούν εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων υλοποιούμενα με οδηγό το τρίπτυχο αξιοπιστία, συνέπεια, αποτελεσματικότητα.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης): «Η παρουσία του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και η πολύωρη σύσκεψη με τους παραγωγικούς, επιστημονικούς φορείς και τους αρμόδιους φορείς για την υλοποίηση των μεγάλων έργων υποδομής που αφορούν στη Βόρεια Ελλάδα, αποδεικνύει ότι η Μακεδονία και η Θράκη βρίσκονται στην κορυφή των κυβερνητικών προτεραιοτήτων.

Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή με την κοινωνία. Αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες της και υλοποιούμε πολιτικές που απορροφούν τους κραδασμούς που προκαλεί ο κορωνοϊός. Με οδηγό το τρίπτυχο αξιοπιστία, συνέπεια, αποτελεσματικότητα, τιμούμε το συμβόλαιο αλήθειας που υπογράψαμε με τους συμπατριώτες μας το βράδυ της 7ης Ιουλίου 2019.

Στους 14 μήνες που μεσολάβησαν η Μακεδονία και η Θράκη αφυπνίζονται. Ανακτούν την αυτοπεποίθηση που τους έλειψε τα προηγούμενα χρόνια και παύουν να είναι συνώνυμες των ανεκπλήρωτων προσδοκιών και της πολιτικόλογης φλυαρίας.

Μιλούν τα έργα μας, γιατί οι πολίτες κρίνουν και αξιολογούν πράξεις και όχι προθέσεις.

Η υλοποίηση του Τεχνολογικού Πάρκου 4ης Γενιάς «Thess Intec», η ανάπλαση της ΔΕΘ-Helexpo, τα μεγάλα έργα υποδομής που περνούν στη φάση της κατασκευής, η επένδυση της Pfizer και της Cisco, είναι ορισμένες από τις έμπρακτες αποδείξεις ότι πολλά αλλάζουν προς το καλύτερο.

Η Βόρεια Ελλάδα γίνεται πιο εξωστρεφής. Επενδύει στην καινοτομία αξιοποιώντας και αναδεικνύοντας το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει ώστε να κάνει ποιοτικά άλματα προς τα εμπρός».  

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

«Ένας χρόνος μετά…η πανδημία και οι προκλήσεις του Φθινοπώρου» – Γράφει ο Μιχάλης Παπαδόπουλος

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Τον Φεβρουάριο του 2020 ανακοινώθηκε το πρώτο εγχώριο κρούσμα με covid 19. Η Κυβέρνηση ...