Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Στήλες > Σινεμά > “ Τεντώνοντας την Τσατάλα”… Γράφει ο Φάνης Τοψαχαλίδης

“ Τεντώνοντας την Τσατάλα”… Γράφει ο Φάνης Τοψαχαλίδης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η νέα μας ταινία μικρού μήκους με την ονομασία «Τσατάλα» βρίσκεται στο τελικό στάδιο της δημιουργίας της. Σήμερα θα σας παρουσιάσω την αφίσα της ταινίας και το τρέιλερ. Πριν από αυτό θα ήθελα, έστω και επιγραμματικά, στην παρούσα φάση, να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην προσπάθεια.

Ξεκινώντας από το τεχνικό κομμάτι την βοηθό σκηνοθέτη Λεωνόρα Δεληγιάννη που ήταν το δεξί μου χέρι, τον Ανδρέα Κωστογλίδη που με το σταθερό του χέρι «αιχμαλώτισε» τον ήχο της κάθε σκηνής. Στην μουσική τον Γιάννη Παπαδημητρίου που εκτόξευσε τα συναισθήματα της ταινίας και τέλος τον Σάκη Στεφανίδη που πάντρεψε την εικόνα της ταινίας με την μουσική. Στο υποκριτικό κομμάτι τους Λάζαρο Μηνά, Λάζαρο Κωτσίδη, Νίτσα Χριστοφόρου, Γιάννη Χατζηευαγγέλου και την Αλίκη Θεοδωρίδου.

Όλα τα παιδιά ήταν άψογα και είχαμε μια άρτια συνεργασία.

Επιμέλεια αφίσας Χριστόφορος Αγοραστούδης

Επιμέλεια αφίσας Χριστόφορος Αγοραστούδης

Στην ταινία βοήθησαν με τον τρόπο τους οι παρακάτω: Θωμάς Τσίμπρης, Χρήστος Τοψαχαλίδης, Φάνη Κουρνάβου, Όλγα Βάνη, Ελένη Λεβέντη, Γιώτα θεοδωσιάδου, Βάγια Νταλαμήσιου, Σοφία Τοψαχαλίδου, Στέλιος Καραχισάρλης, Μάριος Σαββουλίδης , Οτέλλο Κιουγιούτζογλου, Γιώργος Τερζίδης, το 3ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας, τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης & Κοζάνης, Χρήστος & Κυριακή Καραβασιλειάδη, Σόφη Κεπίδου κ.α.

To Trailer της ταινίας:

Περισσότερα στην σελίδα της ταινίας στο Facebook 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Φάνης Τοψαχαλίδης