Αρχική > Αθλητικά > Τέλος τα Ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα για την φετινή χρονιά αποφάσισε η ΕΠΟ- Πως επηρεάζεται η Γ’ Εθνική

Τέλος τα Ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα για την φετινή χρονιά αποφάσισε η ΕΠΟ- Πως επηρεάζεται η Γ’ Εθνική

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Η ΕΠΟ στην συνεδρίαση της ματαίωσε όλα τα πρωταθλήματα των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) της σεζόν 2020-21. Όσα  παιχνίδια έχουν γίνει θεωρούνται ως μη γενόμενα. Η πανδημία ανάγκασε την ΕΠΟ να βάλει μία παύλα στη φετινή σεζόν, καθώς όπως ειπώθηκε στην επιτροπή δεν υπάρχει ούτε ο χρόνος, ούτε το απαραίτητο πράσινο φως των λοιμωξιολόγων που θα επέτρεπε να βρεθεί άλλη λύση.

 

Πως επηρεάζεται η Γ’ Εθνική

 

Η απόφαση της ΕΠΟ για την οριστική διακοπή των τοπικών πρωταθλημάτων επηρεάζει και τη Γ’ Εθνική. Κι αυτό διότι επιτυγχάνεται και η μείωση των ομάδων, που ήταν και στις οδηγίες που έχει δώσει την ΕΠΟ η UEFA.

Η Ομοσπονδία είχε «προβλέψει» στην τροποποιημένη προκήρυξή της, πως σε αυτή τη περίπτωση, δεν θα προβιβαζόταν καμία ομάδα από τις Ενώσεις, ενώ οι υποβιβασμοί θα ισχύσουν κανονικά και ως εκ τούτου αυτόματα, μειώνονται και οι ομάδες που θα αγωνιστούν τη ποδοσφαιρική περίοδο 2020-21 στο πρωτάθλημα.

Το κόστος για τεστ και διαιτητές

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέρει το Onsports, στην Εκτελεστική Επιτροπή συζητήθηκε η κάλυψη του κόστους των διαγνωστικών τεστ για τον κορονοϊό, για τους διαιτητές της Γ’ Εθνικής.

Αποφασίστηκε να καλύψει η Ομοσπονδία τα απαραίτητα διαγνωστικά τεστ για τον covid-19, τόσο για τους διαιτητές, όσο και για τους παρατηρητές της Γ’ Εθνικής.

Αρχικά οι διαιτητές είχαν λάβει οδηγία πως θα καλύπτουν οι ίδιοι το κόστος των απαραίτητων τεστ για τον κορονοϊό, κάτι όμως που αναμένεται να αλλάξει, καθώς η Ομοσπονδία έλαβε την απόφαση να πληρώνει η ίδια τα τεστ.

 

Άλλες αποφάσεις που έλαβε η ΕΠΟ στην συνεδρίαση του Σαββάτου: και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25/06/2021 και ώρα 10:00, στο ξενοδοχείο Grand Hayat, Συγγρού 115.

-Ενέκρινε τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών με τη Νορβηγία στο Όσλο, στις 6/6.

-Επικύρωσε τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και Α΄ Κατηγορίας Γυναικών με το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ.

-Με την ίδια απόφαση ανατίθεται στους παρατηρητές των αγώνων η αρμοδιότητα για τη διενέργεια του ελέγχου, όσον αφορά στην υποβολή των μελών των αποστολών των ομάδων σε test Covid-19 και στην παραλαβή των αποτελεσμάτων της εξέτασης ενός εκάστου.

 

ΠΗΓΗ: www.epo.gr

mikriliga

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Δήμος Εορδαίας: Εντάχθηκε στο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ η προμήθεια εξοπλισμού δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων Δ.Κ. Πτολεμαΐδας – Συνολικού προϋπολογισμού 404.892,43 ευρώ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail   Με την υπ. αριθμ. 26579/6-4-2021 Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, εγκρίθηκε η πρόταση του Δήμου Εορδαίας για ...