Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Τέλος Φεβρουαρίου τα πρώτα ονόματα Κασαπίδη – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 20/02/2019

Τέλος Φεβρουαρίου τα πρώτα ονόματα Κασαπίδη – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 20/02/2019

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σύμφωνα με πληροφορίες σε άμεσους συνεργάτες του, ο βουλευτής και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, προτίθεται να δώσει στη δημοσιότητα, τα πρώτα ονόματα υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στο τέλος Φεβρουαρίου.
Όπως διαβεβαίωσε, την ημέρα που έγινε η επίσημη ανακήρυξή του με την παρουσία του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει ήδη καταλήξει στο 80% του ψηφοδελτίου για όλους τους νομούς της Δυτικής Μακεδονίας.
Βέβαια η αξιολόγηση μεταξύ των πολλών υποψηφίων που εξέφρασαν ενδιαφέρον είναι μία δύσκολη υπόθεση και ο Γιώργος Κασαπίδης καταβάλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να μην υπάρχουν δυσαρέσκειες.
Παρ΄ότι κρατά κλειστά τα χαρτιά του, για την περιοχή της Εορδαίας, ακούγονται ονόματα όπως, του Γρηγόρη Τσιούμαρη, Σοφοκλή Σιδηρόπουλου, Γιάννη Ασπράγκαθου, Γιώργου Καμπούρη, Στάθη Θεοφυλακτίδη, Απόστολου Καΐδη, Παύλου Ανθίδη κ.α.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team