Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Το τελετουργικό της Εκκλησίας και τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μικρασιάτη Βασίλη Χατζηευστρατίου – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 20/07/2016

Το τελετουργικό της Εκκλησίας και τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μικρασιάτη Βασίλη Χατζηευστρατίου – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 20/07/2016

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η τελετή των αποκαλυπτηρίων έγινε από το Δήμαρχο Πέτρο Τόττη, παρουσία των, Πολιτικών- Στρατιωτικών αρχών της περιοχής και μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας.
Για την προσωπικότητα και τη δράση του τιμώμενου, Αείμνηστου, πρόσφυγα της Μ. Ασίας, Βασίλη Χατζηευστρατίου, αναφέρθηκε ο κ. Δήμαρχος, Πέτρος Τόττης, επισημαίνοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σημεία του, την τιμιότητα, την αγωνιστικότητα , τη δικαιοσύνη, την απαράμιλλη τόλμη του και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη εποχή για την Πατρίδα και περιοχή μας.
Γήτευσε στην τοπική αυτοδιοίκηση με αγάπη και δικαιοσύνη προς τον συνάνθρωπο και συμπολίτη με μόνη ανταμοιβή την συνεχή πανηγυρική εκλογή του, ως προέδρου και Δημάρχου των Καϊλαρίων και Πτολεμαϊδος. και ο Δήμαρχος κατέληξε, η τοποθέτηση της προτομής του, στο ομώνυμο πάρκο, απέναντι από το σπίτι του, είναι το ελάχιστο σε ανταπόδοση της δικής του προσφοράς στο λαό της πόλης μας και όχι μόνο.
Το τελετουργικό αποκαλυπτηρίων της προτομής του αείμνηστου Προέδρου και Δημάρχου, Καϊλαρίων και Πτολεμαϊδος, ακολούθησε τρισάγιο στη μνήμη του, από τον Αιδεσιμότατο του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου, Πατέρα Μανάδη Θωμά.
Στη φώτο μας, διακρίνουμε :Τον Αιδεσιμότατο, Μανάδη Θωμά, το Δήμαρχο, Τόττη Πέτρο, τον γράφοντα- Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Καζαντζή Γιώργο και τους Αντιδημάρχους, Κουσίδη Νίκο, Πέκκου Φωτεινή και Καλαϊτζόπουλο Αποστόλη.
Κα το τελετουργικό έκλεισε με το, «´ΑΙΩΝίΑ Η ΜΝήΜΗ ΑΥΤΟύ «.
Ακολούθησε υπαίθρια δεξίωση από το Δήμο στο χώρο των τελετών.

Φώτο Νο 2..Από το Τρισάγιο στη μνήμη του Βασ. Χατζηευστρατίου, μετά τα αποκαλυπτήρια τηςΠροτομής, Δημοσιεύτηκε 20-07-2016 (1)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team