Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Tακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κοζάνης την Τετάρτη στην Νεάπολη Βοΐου

Tακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κοζάνης την Τετάρτη στην Νεάπολη Βοΐου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στην Νεάπολη του Δήμου Βοίου  θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα  της Τετάρτης 19 Ιουνίου 2019 η τακτική συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κοζάνης. Η απόφαση αυτή ελήφθη από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου με σκοπό την  καταγραφή των προβλημάτων και  των δίκαιων αιτημάτων των μελών του Επιμελητηρίου  που έχουν τις έδρες τους στο Βόϊο, καθώς και των  προτάσεών τους που αφορούν στην διευκόλυνση της επιχειρηματικής- επαγγελματικής τους  δραστηριότητας  και στην ενδυνάμωση  του επιχειρηματικού περιβάλλοντος  στην περιοχή.

 

Η συνεδρίαση θα  γίνει στο Δημοτικό κατάστημα Νεάπολης με ώρα έναρξης 18:00.    Προσκλήθηκαν να παραστούν και να τοποθετηθούν για την οικονομική και επιχειρηματική ανάπτυξη της περιοχής ο νυν Δημάρχος κ. Δημ. Λαμπρόπουλοςκαι ο νεοεκλεγής κ. Χρ. Ζευκλής, καθώς και οι «επικεφαλής» των συνδυασμών των πρόσφατων Δημοτικών εκλογών Βοίου, αλλά και οι εκπρόσωποι των Εμπορικών, Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών πρωτοβάθμιων οργανώσεων  της περιοχής.

 

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης, που θα συζητηθούν είναι:

 

1ον ) Καταγραφή προβλημάτων των  Εμπορικών Συλλόγων και των Επαγγελματο-βιοτεχνικών Σωματείων & Συνδέσμων της περιοχής Βοίου. .

 

2ον )  Λήψη απόφασης για συνεργασία με τεχνική Υπηρεσία Δήμου Κοζάνης για υποβολή πρότασης στα πλαίσια πρόσκλησης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  για την ενεργειακή αναβάθμιση Δημόσιων  κτιριακών εγκαταστάσεων.

 

3ον ) Ανακοινώσεις – Διάφορα θέματα

 

Στη συνεδρίαση καλούνται Ελεύθερα να συμμετέχουν όσα μέλη του Επιμελητηρίου με έδρα  το Δήμο Βοίου επιθυμούν να παρακολουθήσουν ή και να τοποθετηθούν στα θέματα που θα συζητηθούν. 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team