Αρχική > Slider > Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών στο “ΣΠΑΡΤΑΚΟ” – Επιβεβαιώνεται η εντυπωσιακή συμμετοχή

Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών στο “ΣΠΑΡΤΑΚΟ” – Επιβεβαιώνεται η εντυπωσιακή συμμετοχή

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Την πολύ μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές του Σωματείου Ηλεκτρικής Ενέργειας/ΔΕΗ “ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ”, για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, κεντρικής εξελεγκτικής επιτροπής  και νέων αντιπροσώπων για τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και τα Εργατικά Κέντρα, έρχεται να επιβεβαιώσει η έκδοση των αποτελεσμάτων από την εφορευτική επιτροπή.

Όπως ήδη είχε αποκαλύψει ο «e-ptolemeos.gr», στις εκλογές του μεγαλύτερου σωματείου στο χώρο της ΔΕΗ, που πραγματοποιήθηκαν στις 6,7 και 8 Μαρτίου, ψήφισαν 2.900 άτομα- παρά δύο, καθώς ψήφισαν συγκεκριμένα 2.898 από τα 3.054 μέλη του συνδικάτου. Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον «e-ptolemeos.gr»  το μέλος της εφορευτικής επιτροπής, Ζήσης Ραδουνισλής, σε σύνολο 2.898 ψηφισάντων βρέθηκαν 2.854 έγκυρα ψηφοδέλτια και 44 άκυρα – λευκά.

Το ψηφοδέλτιο ΔΡΑΣΕ-ΑΡΚΕ, με το οποίο κατέβηκαν από κοινού η παράταξη της ΠΑΣΚΕ (ΔΡΑΣΕ) με την  παράταξη ΑΡΚΕ (πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ) και κέρδισε την  πρωτιά στις εκλογές του “ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ”,  έλαβε 1.345 ψήφους και κέρδισε 15 από τις 31 έδρες στο νέο διοικητικό συμβούλιο του συνδικάτου.

Η παράταξη ΚΟΙΡΙΞΕ-ΔΑΚΕ (πρόσκειται στη ΝΔ) που αναδείχθηκε δεύτερη δύναμη στο “ΣΠΑΡΤΑΚΟ” έλαβε 931 ψήφους και κερδίζει 10 έδρες στο νέο Δ.Σ..

Το ψηφοδέλτιο ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ (συγκροτήθηκε πρόσφατα από δυνάμεις της ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ) που αναδείχθηκε τρίτη δύναμη, έλαβε 372 ψήφους και κερδίζει 4 έδρες στο διοικητικό συμβούλιο.

Το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστική Συνεργασίας (ΠΑΜΕ) έλαβε 207 ψήφους και εκλέγει δύο έδρες στο Δ.Σ..

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εφορευτικής επιτροπής, συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στα Εργατικά Κέντρα, ενώ έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση για την εκλογή των μελών των διοικήσεων των σωματειακών παραρτημάτων (ΣΩΠ) του “ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ”.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη