Αρχική > Slider > Τα σχολεία της Κοζάνης μαθαίνουν και συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο- Η νέα πρωτοβουλία που ξεκινάει το Νοέμβριο

Τα σχολεία της Κοζάνης μαθαίνουν και συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο- Η νέα πρωτοβουλία που ξεκινάει το Νοέμβριο

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά το χώρο διεξαγωγής του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης, αλλά και να συμμετέχουν σε μια συνεδρίαση του σώματος, δίνει σε σχολεία του Δήμου η νέα δημοτική αρχή.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, Νούλα Τουμπουλίδου, η οποία με επιστολή της έχει ενημερώσει όλες τις σχολικές μονάδες της περιοχής για τη συγκεκριμένη δράση.

Στόχος είναι οι μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων να έρθουν σε επαφή με την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, γνωρίζοντας παράλληλα από κοντά τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτό, ώστε να καταθέσουν πιθανόν ερωτήσεις για τον τρόπο λειτουργίας του οργάνου, τον τρόπο λήψης των αποφάσεων, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν και σε κάποια συνεδρίαση.

Μέσα στο Νοέμβριο αναμένεται η πρώτη τέτοια επίσκεψη καθώς το 6ο Γυμνάσιο Κοζάνης με οι καθηγητές του ενημέρωσαν τη γραμματεία του δημοτικού συμβουλίου για το ενδιαφέρον συμμετοχής σε αυτή την πρωτοβουλία και το αμέσως επόμενο διάστημα θα βρεθούν στο Κοβεντάρειο, ώστε να συμμετέχουν σε μια από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το νέο αυτό εγχείρημα εντάσσεται σε μια σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών που έχει ξεκινήσει από την αρχή της νέας δημοτικής περιόδου και στοχεύουν στο να έρθουν πιο κοντά, στα όργανα και τη διοίκηση του Δήμου Κοζάνης, όλες οι ομάδες πολιτών της περιοχής.

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας