Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αγροτικά > Τα ροφήματα El Greco Natural Herbs & Teas, και τα Μπαχαρικά Μπαγκατζούνης στην 1η κλαδική έκθεση Αρωματικών φυτών

Τα ροφήματα El Greco Natural Herbs & Teas, και τα Μπαχαρικά Μπαγκατζούνης στην 1η κλαδική έκθεση Αρωματικών φυτών

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Τα ροφήματα El Greco Natural Herbs & Teas, και τα Μπαχαρικά Μπαγκατζούνης στην 1η κλαδική έκθεση και  συνέδριο Αρωματικών φυτών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  στο εκθεσιακό κέντρο Κοζάνης.

H Μάρκος Μπαγκατζούνης & Υιοί Αεβε,  δίνει το «παρών»  στην 1η κλαδική έκθεση και συνέδριο αρωματικών φυτών,  που πραγματοποιείται από τις 19   έως τις 21 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο κοζάνης, στα κοίλα Κοζάνης.

Στο περίπτερο της εταιρείας  στο θα παρουσιαστεί στους καταναλωτές αλλά και στους επαγγελματίες της εστίασης  η  γκάμα των μειγμάτων και των μπαχαρικών,  η Premium Ελληνική Ρίγανη σε Κουβά, και η νέα  σειρά ροφημάτων El Greco Natural Herbs & Teas, τα οποία καινοτομούν.

Αντικειμενικός σκοπός της συμμετοχής είναι η προβολή και προώθηση της Μεσογειακής διατροφής, και τα εξαιρετικής ποιότητας βότανα της χώρας μας. Παράδειγμα αποτελεί το η Νέα 100% Βιολογική σειρά Ελληνικών Βοτανικών ροφημάτων που  προωθεί η εταιρεία σε Ελλάδα και σε εξωτερικό.

Στην διάρκεια της έκθεσης θα γίνει παρουσίαση στο κοινό του ερευνητικού προγράμματος ‘ΕΡΕΥΝΩ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ’ στο οποίο συμμετέχει η εταιρεία μας. Στόχος του ερευνητικού προγράμματος είναι η αξιοποίηση των υπολειμμάτων των αρωματικών φυτών στις ζωοτροφές, καθώς και η ανάπτυξη νέων καινοτόμων ροφημάτων.

Η εταιρεία μας επενδύει στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων πάντα με έμφαση στα φυσικά συστατικά!

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team