Αρχική > Πολιτική > Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα το πρωί χορωδίες, Σύλλογοι και Σωματεία στον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Κοζάνης Γρηγόρη Τσιούμαρη και στην Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Γιούλα Γκατζαβέλη

Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα το πρωί χορωδίες, Σύλλογοι και Σωματεία στον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Κοζάνης Γρηγόρη Τσιούμαρη και στην Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Γιούλα Γκατζαβέλη

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Χαρούμενες παιδικές φωνές, παραδοσιακά κάλαντα, χορωδίες, μπάντες, εορταστικές μελωδίες και τριγωνάκια ήχησαν στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρη Τσιούμαρη, όπου από το πρωί σωματεία, σύλλογοι και μπάντες τραγούδησαν πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, αντάλλαξαν ευχές για την νέα χρονιά, με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζανης Γρηγόρη Τσιούμαρη και την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών κ.Γιούλα Γκατζαβέλη.
Πιο συγκεκριμένα τα κάλαντα είπαν στους δυο Αντιπεριφερειάρχες η μπάντα του Στρατού, τα μέλη της Φιλαρμονικής «Πανδώρα» του Δήμου Κοζάνης, οι εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, τα μέλη της «Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης»

Οι δύο Αντιπεριφερειάρχες ευχήθηκαν το «2020 να φέρει σε όλο τον κόσμο υγεία, αγάπη, ευλογία και νέες προσδοκίες στους κατοίκους της Π.Ε. Κοζάνης και σ΄όλο τον κόσμο».

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team