Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Τα μέλη της Εθνικής Ομοσπονδίας Χάντμπολ υποδέχθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Τσιούμαρης (video)

Τα μέλη της Εθνικής Ομοσπονδίας Χάντμπολ υποδέχθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Τσιούμαρης (video)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Τα μέλη της Εθνικής Ομοσπονδίας χάντμπολ υποδέχθηκε στο γραφείο του στην Κοζάνη το πρωί της Δευτέρας, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κοζάνης Γρηγόρης Τσιούμαρης. Η Εθνική Ανδρών βρίσκεται στην Κοζάνη ενόψει της πρώτης προκριματικής φάσης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2021. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε την προετοιμασία του για τις αναμετρήσεις με Φινλανδία (2,5/1), Κύπρο (8/1) και Ισραήλ (11/1).
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά το μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Κώστας Βιολιτζής, στρατηγικός στόχος της Ομοσπονδίας είναι να αναπτυχθεί το χάντμπολ περιφερειακά. Η περιοχή έχει πολλές ομάδες χάντμπολ και για αυτό βρίσκονται στην Κοζάνη με δική τους πρωτοβουλία, όπως τόνισε. Επίσης, ευχαρίστησε την Περιφέρεια για την οικονομική της αρωγή, ενώ προσέθεσε πως οι αθλητές βρίσκονται μακριά από τα σπίτια τους για το εθνόσημο. Ακόμη, προσέθεσε πως αρκετές εθνικές ομάδες θα βρεθούν στην περιοχή, ενώ τέλος, είπε ότι η ομοσπονδία χάντμπολ επιζητά τη βοήθεια της περιφέρειας.
Από την πλευρά του ο κ. Τσιούμαρης επεσήμανε πως αισθάνεται πολύ κοντά στην ομοσπονδία και τα μέλη που την απαρτίζουν, λέγοντας πως μεγάλες αντίστοιχες διοργανώσεις έχουν έρθει στην Πτολεμαΐδα. Ακόμη, η περιοχή έχει βγάλει τον ολυμπιονίκη Γιώργο Χαλκίδη. «Όλοι εσείς αντιπροσωπεύεται όσους βάζουν τα παιδιά μας στο δρόμο της αρετής, γυμνάζονται. Για αυτό και θέλω να σας τιμήσω», είπε χαρακτηριστικά, δίνοντάς τους συγχαρητήρια.

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ανδρών
Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020
Κοζάνη 17:00 Ελλάδα- Φινλανδία (ΕΡΤ)
Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020
Riihimäki 16:00 Φινλανδία- Ελλάδα
Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020
Κοζάνη 17:00 Ελλάδα- Κύπρος (ΕΡΤ)
Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020
Τελ Αβίβ 18:10 Ισραήλ- Ελλάδα


Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας