Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Τα μέλη της Ελληνικής Μέριμνας στο πρωτοχρονιάτικο κόψιμο της Βασιλόπιτας 1978 – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 01/01/2020

Τα μέλη της Ελληνικής Μέριμνας στο πρωτοχρονιάτικο κόψιμο της Βασιλόπιτας 1978 – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 01/01/2020

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτάς τους, για το 1978. έκοψαν τα μέλη της “Ελληνικής Μέριμνας” στο κέντρο. SΡLΕΝDΟR..

Για τη δράση και το τεράστιο Εθνικοκοινωνικό έργο της Μέριμνας, κυρίως, στα δύσκολα και εμπόλεμα χρόνια της χώρας, αναφερθήκαμε πολλές φορές και θα αναφερόμαστε, όταν και εφόσον μας δίνετε η αφορμή , γιατί το είδαμε, το ζήσαμε από πολύ κοντά και νοιώσαμε το μέγεθος και την αποτελεσματικότητά του, τόσο, προς τα στρατευμένα και αγωνιζόμενα για τη σωτηρία της Πατρίδας (1946-1950) παιδιά, όσο και στις πάσχουσες οικονομικά ασθενέστερες τάξεις των συμπολιτών μας.

Έτσι, δικαιούνται σήμερα να γιορτάζουν και να απολαμβάνουν, εν ηρεμία και ασφάλεια, το κομματάκι της βασιλόπιτας τους και το μερακλίδικο καφεδάκι της καφετέριας, “SPLENDOR”.

Στη φώτο μας, από αριστερά : 11 Νούλα Αντωνιάδου-Τασιώνη, η Ευαγγελία Μουρατίδου-Κούση, η δασκάλα. Σεβαστή Σταμπούλογλου και με την αλλαγή του επωνύμου της, Πολίτη, η Γεωργία Κυδώνα-Κουντουρά, η άγνωστή μας X; , η Πηνελόπη (Νιό) Σαμαρά, η Κατίνα Τακουλίδου-Πλεξίδα, η Βασιλεία Χατζηαθανασίου, η Αλίκη Καπασακάλη-Τακουλίδου και άλλες νεαρές δεσποινιδούλες.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team