Αρχική > Αθλητικά > Τα κορίτσια και ο προπονητής της «χρυσής» σκυτάλης του Αίολου μιλάνε στο e-ptolemeos.gr «Θέλουμε ένα καινούργιο κλειστό γυμναστήριο»

Τα κορίτσια και ο προπονητής της «χρυσής» σκυτάλης του Αίολου μιλάνε στο e-ptolemeos.gr «Θέλουμε ένα καινούργιο κλειστό γυμναστήριο»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Πολύ σημαντική επιτυχία σημείωσε η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 του Αίολου Μακεδονίας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 που έγινε στη Λάρισα.

Μια επιτυχία που πέρα από το χρυσό μετάλλιο δίνει bonus 10% σε κάθε αθλήτρια στις πανελλήνιες ενώ περίπου 30 είναι για την γυμναστική ακαδημία.

Συναντήσαμε τις 3 από τις 4  (Μπαμπίνη Χριστίνα, Χονδροματίδου Αναστασία και Βλάχου Στρατονίκη) καθώς και τον προπονητή τους Γιώργο Μανομενίδη στο Αραπογλίδειο Κλειστό Γυμναστήριο και μας είπαν λίγα λόγια για την επιτυχία τους.

Καταρχάς ο Γιώργος Μανομενίδης δήλωσε « το χρυσό είναι αποτέλεσμα μιας προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Και τις προηγούμενες χρονιές είχαμε επιτυχίες με τα κορίτσια αφού και πέρσι στις σκυταλοδρομίες τόσο στα Κ18 όσο και στα Κ20 πήγαμε εξίσου καλά και τα κορίτσια πλέον έχουν περάσει μέσα από τη διαδικασία τη γνωρίζουν αρκετά καλά και για αυτό ήρθε το αποτέλεσμα».

Η Μπαμπίνη Χριστίνα που κατέκτησε και το ασημένιο στα 200μ μας μίλησε για την προετοιμασία που χρειάστηκε η οποία φέτος ήταν ιδιαίτερη λόγω κορωνοϊού λέγοντας « ήταν δύσκολη η προετοιμασία γιατί βγήκαμε από το πρόγραμμα μας σχεδόν 2 μήνες και αυτό μας άφησε πίσω τόσο στους αγώνες όσο και στην προετοιμασία αλλά μπήκαμε γρήγορα στο ρυθμό δουλέψαμε και τις αλλαγές όσο και το ατομικό μας και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα»

Στην ερώτηση μας αν το bonus για τις σχολές είναι ένα επιπλέον κίνητρο για αυτές η Χριστίνα τόνισε πως σίγουρα είναι αφού χρειάζονται πολύ ώρα για προπόνηση με αποτέλεσμα να μένουν πίσω στο διάβασμα και υπάρχει έτσι πίεση με αποτέλεσμα αυτό να είναι μια ανταμοιβή για αυτές.

Η Χονδροματίδου Αναστασία μας μίλησε για το πόσο εύκολη ήταν αυτή η επιτυχία τονίζοντας «δεν ήταν εύκολη η επιτυχία αφού ήθελε πολύ κόπο και προσπάθεια αλλά δουλεύουμε καλά ως ομάδα και τελικά ανταμειφθήκαμε κατακτώντας δίκαια το χρυσό μετάλλιο».

Η Βλάχου Στρατονίκη από την πλευρά της δήλωσε «με πολύ κόπο και προσπάθεια φτάσαμε στο σημείο να κατακτήσουμε την πρώτη θέση και από εδώ και πέρα οι στόχοι γίνονται περισσότεροι και θα επιδιώξουμε και τη νέα χρονιά με σκληρή δουλειά και προετοιμασία να τα πάμε εξίσου καλά.  

Σε ερώτηση μας για τις συνθήκες προετοιμασίας και πιο συγκεκριμένα για το Αραπογλίδειο ο Γιώργος Μανομενίδης δήλωσε «σε αυτό το γήπεδο είχα ξεκινήσει να γυμνάζομαι και εγώ σαν αθλητής από το 2003 που τότε ήταν μια παλιά αγροτική αποθήκη και από τότε περάσανε πολλές γενιές αθλητών και αθλητριών της Πτολεμαΐδας από εδώ με πολλές επιτυχίες και στελεχώσεις εθνικών ομάδων και συμμετοχές σε μεγάλους αγώνες και ολυμπιάδες. Νομίζω ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου και τα νέα παιδιά δικαιούνται και κάτι καλύτερο και να μη μένουμε στα ίδια και παλιά κτίρια και χρειάζονται κάτι καινούριο και πιο σύγχρονο για να μπορέσουν να το εκμεταλλευτούν και να έρθουν περισσότερες επιτυχίες».

Όταν ρωτήσαμε τα κορίτσια αν τους ζητούσε κάτι κάποιος τι θα ήταν αυτό η Χονδροματίδου Αναστασία δήλωσε «ένα καινούργιο σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο στίβου για να έχουμε περισσότερη άνεση στη προπόνησή μας αφού αυτό το κτίριο είναι παλιό και έχει τα προβλήματα του με κυριότερο την απουσία θέρμανσης με τις υπόλοιπες να συμφωνούν 100%».

(από ότι φαίνεται η επιθυμία τους μπορεί να γίνει πραγματικότητα αφού κατά την επίσκεψη του Βασίλη Σεσβαστή ο Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς δεσμεύτηκε για αυτό. Διαβάστε εδώ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς: ΕΠΙΣΗΜΟ: Επαναλειτουργεί από τη Δευτέρα 19/4 το λιανεμπόριο στην ΠΕ Κοζάνης με click away – Παραμένει στο «βαθύ κόκκινο»

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Την επανέναρξη του λιανεμπορίου στην ΠΕ Κοζάνης με τη μέθοδο του click away, από ...