Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αρχείο Ετικετών: Μαγειρική (σελίδα 3)

Αρχείο Ετικετών: Μαγειρική

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Σοκολατένιο κέικ με παντζάρι

Πανεύκολο σοκολατένιο κέικ με παντζάρι, ζουμερό με καταπληκτική γεύση που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει! Κανένας δε θα μπορέσει να καταλάβει ότι αυτό το νόστιμο, σοκολατένιο κέικ, περιέχει λαχανικό….…πόσο μάλλον τα παιδιά, που ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Χοιρινές μπριζόλες με κρούστα παρμεζάνας

Αγαπημένο φαγητό πολλών οι χοιρινές μπριζόλες. Μία συνταγή που θα τις κάνει ακόμη πιο νόστιμές, μαριναρισμένες με χυμό πορτοκαλιού, μουστάρδα και μαγιονέζα, γεύσεις που καλύπτονται γύρω από την υπέροχη κρούστα παρμεζάνας! Μία ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κάστανο γλυκό του κουταλιού

Ένα από τα ωραιότερα γλυκά του κουταλιού, από την πρώτη δαγκωνιά λιώνει στο στόμα, με βελούδινη αίσθηση και φοβερή γεύση! Το δοκίμασα πριν πολλά χρόνια στην πρώτη μου εκδρομή στο Πήλιοκαι έτσι ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Τούρτα πορτοκάλι με σοκολάτα, καρύδια και κανέλα

Πριν ακόμη δοκιμάσετε αυτήν την τούρτα, το σπίτι σας θα μοσχοβολήσει πορτοκάλι, σοκολάτα και κανέλα! Εύκολη, απλή τούρτα με διάχυτο το άρωμα του πορτοκαλιού, της σοκολάτας και της κανέλας! Βάζοντας και καρύδια ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Η Συνταγή της Αρετής στο e-ptolemeos.gr “Πένες τρικολόρε με τόνο” στο δημοφιλές site του διάσημου Σεφ Άκη Πετρετζίκη

Δείτε βήμα – βήμα την συνταγή: Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Πένες τρικολόρε με τόνο  Μέθοδος Εκτέλεσης Σε ελαφρώς αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνουμε τα μακαρόνια και τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μπέργκερ με καπνιστή πικάντικη πανσέτα, μαρμελάδα πιπεριά Φλωρίνης και λεμονάτη μαγιονέζα

Από τον σεφ Βασίλη Τσατσάκη ΥΛΙΚΑ 200 γρ. χοιρινή πανσέτα 80 γρ. μέλι 1 σφηνάκι λευκό ξίδι 1 πιπεριά τσίλι Αλάτι, πιπέρι ½ κ.γ. κύμινο σκόνη 1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή Μαγιονέζα Χυμός ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Συνταγή με κρόκο Κοζάνης στο BBC – Δείτε τη συνταγή

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο μοναδικός κρόκος Κοζάνης, έχει γίνει συστατικό εξαιρετικών πιάτων τόσο σε διάσημα εστιατόρια του εξωτερικού, όσο και σε διεθνείς τηλεποτικές εκπομπές μαγειρικής. Αυτή τη φορά, συναντήσαμε ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Με επιτυχία η συνάντηση των μελών της ομάδας μαγειρικής «Συνταγές…εύκολες, γρήγορες και νόστιμες»

  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των μελών της τεράστιας ομάδας μαγειρικής στο facebook «Συνταγές…εύκολες, γρήγορες και νόστιμες» το Σάββατο 14-07-2018 και ώρα 7 το απόγευμα στο καφέ 4coffeeστην Κοζάνη.Στην συνάντηση ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Λικέρ βερίκοκο – ροδάκινο

Μία από τις αγαπημένες μου μαρμελάδες είναι ο συνδυασμός βερίκοκου-ροδάκινου. Δεν είχα ξαναφτιάξει λικέρ από αυτά τα δύο υπέροχα καλοκαιρινά φρούτα! Το αποτέλεσμα; Εκπληκτικό! Εύκολο, καλοκαιρινό λικέρ, πολύ αρωματικό και δροσερό, με ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κέικ με κεράσια και τυρί κρέμα  

Ένα λαχταριστό κέικ φτιαγμένο με φρέσκα κεράσια και τυρί κρέμα με τέλεια γεύση, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα! Είναι κερασένιο, ελαφρύ, καλοκαιρινό κέικ! Από τα πιο γευστικά που έχω δοκιμάσει! Χρειάζεται να ...

Διαβάστε Περισσότερα »
covid-19 covid-19

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Ψαρονέφρι με κρούστα στο φούρνο με πατάτες

Μία πολύ νόστιμη συνταγή, ιδανική για μπουφέ, για ψαρονέφρι με κρούστα από φρέσκα κρεμμυδάκια, μαγειρεμένο στο φούρνο, με απλά υλικά που δένουν μεταξύ τους απόλυτα, δίνοντας ένα πολύ γευστικό αποτέλεσμα! Βάζοντας και ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Η Αρετή Παπαδοπούλου κλείνει δύο χρόνια δημιουργίας στην …κουζίνα του ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ, και σας καλεί σε ένα event γνωριμίας στο σταντ της εφημερίδας στην 10η EGNATIA EXPO

  Τα δύο χρόνια ζωής κλείνει η στήλη «Μαγειρεύοντας με την Αρετή», στην εφημερίδα ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ, και στο E-PTOLEMEOS.GR . Η ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους μας με το ιδιαίτερο ταλέντο στη μαγειρική, Αρετή Παπαδοπούλου, κλείνει ...

Διαβάστε Περισσότερα »