Αρχική > Αρχείο Ετικετών: Μαγειρική (σελίδα 10)

Αρχείο Ετικετών: Μαγειρική

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Πάστα με τυρί μασκαρπόνε και ινδοκάρυδο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemailΠάστα με τυρί μασκαρπόνε και ινδοκάρυδο! Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την πλούσια γεύση του συγκεκριμένου γλυκού, είναι μία γλυκιά έμπνευση με θεϊκή υφή και γεύση! Μοναδική γλυκιά πανδαισία ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κέικ με σπανάκι και τυριά

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemailΤα αλμυρά κέικ είναι από τα πιο νόστιμα σνακ που τα απολαμβάνουμε κάθε ώρα! Ένα πρωτότυπο κέικ με ελάχιστο κόπο που μας αφήνει την γεύση της σπανακοτυρόπιτας. Ιδανικό για το κολατσιό ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Πορτοκαλόπιτα η ζουμερή

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemailΤην πρώτη φορά που δοκίμασα αυτή την πορτοκαλόπιτα, μου φάνηκε σαν γαλακτομπούρεκο αλλά με πορτοκάλια. Σιροπιασμένη πορτοκαλόπιτα µε αφράτη υφή και πλούσια γεύση. Μπορείτε να την σερβίρετε µε µία µπάλα παγωτό ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Γιουβέτσι με πικάντικο χωριάτικο λουκάνικο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemailΤο γιουβετσάκι είναι ένα από τα ωραία φαγάκια, αυτά που λέμε Κυριακάτικα. Το έφτιαξα με πικάντικο λουκάνικο Πηλίου και αν και χωριάτικο δεν ήταν καθόλου βαρύ, γευστικότατο, η νοστιμιά του με ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κιμαδόπιτα με πράσο και χωριάτικο φύλλο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemailΑξεπέραστη παραδοσιακή γεύση, πεντανόστιμη πίτα με κιμά και πράσο, με ιδιαίτερο χωριάτικο φύλλο! Χορταστική και λαχταριστή πίτα που μπορείτε να την απολαύσετεκαι σαν κυρίως πιάτο, συνοδευόμενη από μία σαλάτα. Επίσης, μπορείτε ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Μπακλαβάς Παραδοσιακός

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail  Ένα πεντανόστιμο γλυκό ιδιαίτερο σε γεύση και υφή, γίνεται σε πολλά και διαφορετικά σχέδια, κόβεται τρίγωνα, τετράγωνα, μπορούμε να το φτιάξουμε μόνο με καρύδι, ή και με αμύγδαλο ή μόνο ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Βασιλόπιτα με καρύδια και γλάσο λευκής σοκολάτας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail  Αυτή είναι η τελευταία συνταγή που θα ανεβάσουμε για το 2016 και δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο εκτός από Βασιλόπιτα! Γευστικότατη  βασιλόπιτα με καρύδια και γλάσο λευκής σοκολάτας. ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Αγριογούρουνο με πορτοκάλι και μουστάρδα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail  Απίστευτα ωραίο κρέας το αγριογούρουνο, μαριναρισμένο και καλομαγειρεμένο με πορτοκάλι και μουστάρδα, ένα αρχοντικό φαγητό σκέτο λουκούμι!! Ιδανικό για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και όχι μόνο. Υλικά: 2,5 κιλά αγριογούρουνο κομμένο ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Kορμός με καραμελωμένα φουντούκια

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail  Κάποιοι το λένε κορμό σοκολάτας, κάποιοι σαλάμι σοκολάτας, κάποιοι μωσαϊκό σοκολάτας , κάποιοι άλλοι δούκισσα (στην Κύπρο) όπως και να το πείτε ξέρετε ακριβώς τι λέω,το αγαπημένο γλυκό των παιδικών ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Ροξάκια

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail  Τα ροξάκια, ανήκουν στα παραδοσιακά σιροπιαστά γλυκά και πολλοί τα συνδέουμε με τις ημέρες των Χριστουγέννων!! Ωραιότατο και νοστιμότατο γλυκό που φτιάχναμε και θα συνεχίζουμε να φτιάχνουμε στο σπίτι μας. ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Σουτζουκάκια από ρεβίθια με σάλτσα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail  Σουτζουκάκια νηστίσιμα σκεφτήκατε πώς μπορείτε να φτιάξετε; Μια νόστιμη και νηστίσιμη παραλλαγή τους είναι με ρεβίθια. Για να δούμε όμως πώς φτιάχνονται!Τα πιο νόστιμα νηστίσιμα σουτζουκάκια που θα δοκιμάσετε ποτέ! ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Φιρίκι γλυκό του κουταλιού

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail  Το φιρίκι είναι μικρότερο, λιγότερο εντυπωσιακό στην όψη από τις γνωστές ποικιλίες μήλου, όμως είναι πολύ νόστιμο και ιδιαίτερα αρωματικό.Γίνεται εξαιρετικό γλυκό του κουταλιού, με πλούσιο άρωμα και γεύση, από ...

Διαβάστε Περισσότερα »