Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αρχείο Ετικετών: Μαγειρική

Αρχείο Ετικετών: Μαγειρική

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Γαρίδες με κριθαράκι (κριθαρώτο)

Νηστίσιμη, πεντανόστιμη συνταγή για γαρίδες κριθαρώτο! Αν δεν νηστεύετε προσθέστε μία κουταλιά τυρί κρέμα και απογειώστε την γεύση του! Ετοιμάστε το σε χρόνο μηδέν και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας! Τα υλικά είναι ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Λαγάνα

Η λαγάνα είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι την Καθαρά Δευτέρα, μετά ακολουθούν όλα τα υπέροχα φαγητά και η λίστα είναι μεγάλη! Δοκιμάστε να ετοιμάσετε τη δική σας λαγάνα στο σπίτι, η ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Χάλκινο μετάλλιο για τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής – Στην ομάδα και η Σερβιώτισσα Σεφ Νανά Γκαμπούρα

Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία «Community Catering» κατέκτησε η ομάδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής (ΙΚΑ/Culinary Olympics 2020), που διεξάγονται έως τις 19 Φεβρουαρίου στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας. «Η ...

Διαβάστε Περισσότερα »

«Πρεσβευτής για την ελληνική γαστρονομία 2019-2020» ο Πτολεμαϊδιώτης σεφ Τάσος Χασεκίογλου

Ο Πτολεμαϊδιώτης σεφ Αναστάσιος Χασεκίογλου αναγνωρίζεται διεθνώς με τον τίτλο «Πρεσβευτής για την ελληνική γαστρονομία 2019-2020», από το GREEK TASTE BEYOND BORDERS (ελληνική γεύση πέρα από τα σύνορα). Ο ίδιος ζει στο Miami της ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Κοζανίτης Chef, Νικόλαος Κουλούσιας επιμελείται το μενού στην μνήμη της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Ο σεφ Νικόλαος Κουλούσιας σε ξενοδοχείο στο Ομάν θα προσδώσει τις δικές του πινελιές στο φιλανθρωπικό γεύμα που θα είναι από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες εκδηλώσεις Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου Με την μαγειρική ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Γιαουρτογλυκό με μπισκότα, ζελέ και γλυκό κεράσι!

Πανεύκολο, δροσερό, πολύ ελαφρύ και εύγευστο γλυκό με γιαούρτι, τυρί κρέμα, ζελέ κεράσι, μπισκότα και γλυκό του κουταλιού κεράσι. Ένα γλυκό που φτιάχνεται πολύ γρήγορα και ξετρελαίνει με την γεύση του! Δοκιμάστε ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Ο διάσημος σεφ Λευτέρης Λαζάρου διαφημίζει τα Μπουχάρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με αναρτήσεις του στο instαgram και το facebook ο διάσημος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, γνωστός και από τη συμμετοχή του σαν κριτής σε τηλεοπτικά σόου μαγειρικής (show cooking game, Master Chef κ.α.), εκφράζεται με ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Το S.Pellegrino για 4η φορά αναζητά τον καλύτερο Young Chef σε όλο τον κόσμο!

Μέσα από τη φετινή ανακοίνωση του παγκόσμιου διαγωνισμού γαστρονομίας, το S.Pellegrino καινοτομεί αξιοποιώντας τη γαστρονομία ως «εργαλείο» για κοινωνική αλλαγή αναζητώντας την επόμενη γενιά των chefs.  Αθήνα, 14 Φεβρουαρίου 2019 – Σήμερα, ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Στο περιοδικό «Στείλε την συνταγή σου» οι χοιρινές μπριζόλες με κρούστα παρμεζάνας, της Αρετής Παπαδοπούλου

Το περιοδικό «ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ» δημοσίευσε την συνταγή της συνεργάτιδας του e-ptolemeos.gr, Αρετής Παπαδοπούλου, «Χοιρινές μπριζόλες με κρούστα παρμεζάνας» στο τεύχος του Φεβρουαρίου 2019!

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Μελόπιτα!

Μελόπιτα! Ένα φανταστικό επιδόρπιο, με μέλι, φρέσκα αυγά, βούτυρο, ανθότυρο και κανέλα, ότι πιο αγνό μπορούμε να απολαύσουμε! Όσο και να αποφεύγει κανείς τα γλυκά, θα δοκιμάσει σίγουρα, μια και δεν θα ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Γλυκιά πλεξούδα με καρύδια και αμύγδαλα!

Γλυκιά πλεξούδα με γέμιση καρυδιών και ψημένων αμυγδάλων, μαρμελάδα βερίκοκου και άρωμα πικραμύγδαλου! Οι κόκκοι ζάχαρης σε συνδυασμό με το γλάσο μαρμελάδας, απλά θα σας ξετρελάνουν τον ουρανίσκο! Μία νόστιμη παραλλαγή του ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Σαραγλί

Συνταγή πετυχημένη πολλών ετών, για το πιο νόστιμο, κρατσανιστό, υπέροχα σιροπιασμένο σαραγλί με ελαιόλαδο και γέμιση καρύδι, που λιώνει στο στόμα! Όσοι δεν έχετε τολμήσει ακόμη  να φτιάξετε αυτό το φανταστικό γλυκό ...

Διαβάστε Περισσότερα »