Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αρχείο Ετικετών: Γευσιγνωσία

Αρχείο Ετικετών: Γευσιγνωσία

Εκλεκτές γεύσεις και εξαιρετικά κρασιά του Κτήματος Ζανδέ Βελβεντού σε μια μοναδική βραδιά στο Ξενοδοχείο Παντελίδης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μια μοναδική βραδιά πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Εκεί παρουσιάστηκαν τα κρασιά του κτήματος Ζανδέ από το Βελβεντό σε συνδυασμό με τα πιάτα που ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μια ακόμη πετυχημένη συνταγή της Αρετής Παπαδοπούλου, πίτα με πιπεριές Φλωρίνης, μανιτάρια και μπέικον, επιλέχθηκε και δημοσιεύθηκε στο site του Άκη Πετρετζίκη!

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία της συνεργάτιδας του «e-ptolemeos.gr» Αρετής Παπαδοπούλου!!! Η συνταγή της «ΠΙΤΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ» που πρωτοδημοσιεύθηκε στη στήλη «ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Γιορτινές συνταγές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά από την Αρετή Παπαδοπούλου!

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Δείτε τις γιορτινές συνταγές της στήλης του «e-ptolemeos.gr», «Μαγειρεύοντας με την Αρετή» και επιλέξτε ποιες γλυκές ή αλμυρές λιχιδουδιές θα ετοιμάσετε για τα Χριστούγεννα ή την ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Χριστουγεννιάτικο κοτόπουλο με γέμιση

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Απίστευτα νόστιμη συνταγή για ολόκληρο κοτόπουλο, γεμιστό με κιμά, συκωτάκια, κάστανα κουκουνάρι! Αρχοντικό φαγητό, ιδανικό για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και όχι μόνο!   Τα υλικά της ...

Διαβάστε Περισσότερα »


epe centro metaptyxiako

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κολοκυθόπιτα σιροπιαστή

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Αγαπημένη συνταγή των παιδικών μου χρόνων,  πεντανόστιμη κολοκυθόπιτα σιροπιαστή, που αποθεώνεται από τους λάτρεις των σιροπιαστών! Ποιος θα έλεγε όχι σε ένα κομμάτι αυτής της κολοκυθόπιτας ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Γεύσεις Ποντίων στην Κοζάνη με σεφ τον Γιάννη Γιαννίτσα – Από το ΕΘΝΟΣ

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Η ΕΦΑ Κοζάνης διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση για την ποντιακή κουζίνα, με ομιλίες, μουσική, χορό και γευσιγνωσία Ηγαστρονομική έρευνα του σεφ και συμβούλου σεφ σε εστιατόρια και ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Γυμνή μελιτζανόπιτα με πιπεριές Φλωρίνης

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Μία πίτα ελαφριά, χωρίς καθόλου φύλλα, κάτι σαν φλαν, με βάση από μπεσαμέλ δηλαδή που ανακάτεψαμε με σάρκα ψημένης μελιτζάνας. Για έντονη, καπνιστή γεύση, ψήστε τις μελιτζάνες στο ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Η Μαγιονέζα με Κρόκο Κοζάνης της εταιρίας ‘Pitenis’ βραβεύτηκε με το Superior Taste Award

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Η Μαγιονέζα με Κρόκο Κοζάνης της εταιρίας «Αφοί Α. Πιτένη ΑΒΕΕ» βραβεύτηκε με το Superior Taste Award (2 Χρυσά Αστέρια) στον Διεθνή Οργανισμό Γεύσης και Ποιότητας ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Πέρκα σε λεμονάτη σάλτσα

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Μία διαφορετική συνταγή για φιλέτο τηγανιτής πέρκας που θα σας γίνει συνήθεια! Πολύ γρήγορη, νόστιμη και ελαφριά! Θα την ευχαριστηθεί όλη η οικογένεια, ειδικά τα παιδιά ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Τα παραδοσιακά φαγητά του Πόντου παρουσίασε στο OPEN η παραγωγός παραδοσιακών προϊόντων από το Ρυάκιο Ελένη Κυριακίδου – Βασιλειάδου (video)

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Η παραγωγός παραδοσιακών προϊόντων από το Ρυάκιο Κοζάνης, Ελένη Κυριακίδου – Βασιλειάδου εμφανίστηκε σήμερα στην τηλεόραση του OPEN, στο πλαίσιο του αφιερώματος για την Ποντιακή Γενοκτονία, ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Ψαρονέφρι με μπύρα και σάλτσα μανιταριών

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Ένα πιάτο που συνδυάζει  ψαρονέφρι καλομαγειρεμένο με πλούσια σάλτσα μανιταριών. Το αποτέλεσμα είναι πολύ νόστιμο και ζουμερό, ότι πρέπει για το Κυριακάτικο τραπέζι! Το ψαρονέφρι και ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Λικέρ Καρύδι

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Στο σπίτι μας υπάρχει πάντα λικέρ καρύδι που είναι από τα αγαπημένα μου! Αρχοντικό λικέρ με φίνα γεύση και άρωμα, φτιάχνεται πολύ εύκολα στα μέσα του ...

Διαβάστε Περισσότερα »