Αρχική > Slider > Σύσκεψη για τη σύνδεση της τηλεθέρμανσης με την «ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ V»

Σύσκεψη για τη σύνδεση της τηλεθέρμανσης με την «ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ V»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Οι εναλλακτικές δυνατότητες όδευσης των αγωγών μεταφοράς της τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας σε σχέση και με την παρούσα και μελλοντική οριοθέτηση των περιοχών εξόρυξης της ΔΕΗ, η πιθανή χωροθέτηση των Αντλιοστασίων και των διασυνδέσεων της τηλεθέρμανσης με την Μονάδα ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ V, το χρονοδιάγραμμα των έργων ΔΕΗ και τηλεθέρμανσης και θέματα συντονισμού και συνεργασίας για την αμεσότητα των διαδικασιών, βρέθηκαν στο επίκεντρο τεχνικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη3 Οκτωβρίου .

Στην τεχνική αυτή συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο ΚΕΕ της μονάδας «Πτολεμαΐδα V», συμμετείχαν στελέχη της ΔΕΗ Α.Ε. (Διεύθυνσης Μελετών-Επίβλεψης και Κλιμακίου Επίβλεψης Έργων Πτολεμαΐδας V, Διεύθυνσης Εκμετάλλευσης ΛΚΔΜ, Διεύθυνσης Λειτουργικής Υποστήριξης ΛΚΔΜ) , στελέχη της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας (ΔΕΤΗΠ) και εκπρόσωποι της ΑΝΚΟ ΑΕ- μελετητές των έργων τηλεθέρμανσης.
Ακολούθησε ξενάγηση στο εργοτάξιο του έργου «Πτολεμαΐδα V» και ενημέρωση για τις εφαρμοζόμενες πρωτοποριακές κατασκευαστικές τεχνικές και τεχνολογίες, του μεγαλύτερου υπό κατασκευή έργου της χώρας μας, τοπικού αλλά και Ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team