Αρχική > Πολιτική > Σύσκεψη για τα ζητήματα που απασχολούν τις σχολικές μονάδες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας

Σύσκεψη για τα ζητήματα που απασχολούν τις σχολικές μονάδες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Με τους διευθυντές των γυμνασίων και των λυκείων του Δήμου Εορδαίας, συναντήθηκαν σήμερα ο Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Ρούλα Σεβαστού, συνεχίζοντας τις ενημερωτικές συναντήσεις για τα ζητήματα των σχολείων. Στην σύσκεψη συμμετείχαν επίσης  ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Προγραμματισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νικόλαος Φουρκιώτης και ο Πρόεδρος της Δ.Ε.ΤΗ.Π. Δημήτρης Καρακασίδης.

Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με λειτουργικά και οργανωτικά ζητήματα των σχολικών μονάδων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που βρίσκονται στο Δήμο.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας υπογράμμισε ότι με αμοιβαία συνεργασία θα επιτευχθεί η αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων των σχολικών μονάδων, ενώ τόνισε ότι οι συναντήσεις για τα θέματα τόσο της δευτεροβάθμιας όσο και της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα είναι συχνές, έτσι ώστε να μην χρονίζουν ζητήματα και να υπάρχει απευθείας δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ της δημοτικής αρχής και των διευθυντών των σχολείων .

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team