Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Σύσκεψη Δημάρχου Κοζάνης με τα συνδικάτα της ΔΕΗ- Η διαπίστωση των δύσκολων δεδομένων και οι φωνές για άμεση δράση της περιοχής

Σύσκεψη Δημάρχου Κοζάνης με τα συνδικάτα της ΔΕΗ- Η διαπίστωση των δύσκολων δεδομένων και οι φωνές για άμεση δράση της περιοχής

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σύσκεψη με όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς της ΔΕΗ, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο γραφείο το Δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα, μετά από πρόσκληση του τελευταίου ώστε να γίνει συζήτηση για τις ραγδαίες εξελίξεις στην επιχείρηση και το κατά πόσο αυτές επηρεάζουν την περιοχή.

Στη σύσκεψη βρέθηκε η ηγεσία της ΓΕΝΟΠ(Αδαμίδης- Καράς),οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΔΕΗ(Φωτόπουλος- Καραλευθέρης) τα τοπικά συνδικαλιστικά σωματεία, καθώς και το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης.

Οι εργαζόμενοι παρουσίασαν την εικόνα που έχουν στο Δήμαρχο Κοζάνης, τονίζοντας πως η μέχρι τον επόμενο Μάιο- Ιούνιο σβήνουν μονάδες της περιοχής, κάτι που θα σημάνει και την απώλεια θέσεων εργασίας, ενώ χτύπησαν και το καμπανάκι και για την Τηλεθέρμανση της Κοζάνης, καθώς από το 2022 και ίσως μετά το 2025 να κινδυνεύσουν και οι μονάδες του Αγ. Δημητρίου.

Στη συζήτηση πλην της ανάλυσης των δεδομένων, συμφωνήθηκε πως χρειάζεται άμεσα δράση σε συγκεκριμένους τομείς και φυσικά σε ανώτερο πολιτικό επίπεδο, ώστε η περιοχή να μη βιώσει βίαια την απολιγνιτοποίηση και όσα αυτή θα επιφέρει.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης είχε ζητήσει εδώ και μέρες τη συγκεκριμένη συνάντηση, ώστε να διαφανεί και το κοινό μέτωπο εργαζομένων και τοπικής αυτοδιοίκησης και να οριστικοποιηθούν άμεσα οι επόμενες ενέργειες που θα διασφαλίσουν μια ομαλή μετάβαση της περιοχής.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας