Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Σύσκεψη διοικητών των νοσοκομείων Δυτ. Μακεδονίας με τον υπουργό Υγείας Α. Ξανθό, στη Θεσσαλονίκη – Ξεχωριστή συνάντηση ζήτησε η υποδιοικήτρια του Μποδοσάκειου Α. Βαρδάκα

Σύσκεψη διοικητών των νοσοκομείων Δυτ. Μακεδονίας με τον υπουργό Υγείας Α. Ξανθό, στη Θεσσαλονίκη – Ξεχωριστή συνάντηση ζήτησε η υποδιοικήτρια του Μποδοσάκειου Α. Βαρδάκα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Σε σύσκεψη με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και τον αναπληρωτή υπουργό Παύλο Πολάκη θα παραβρεθούν το απόγευμα του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη οι διοικητές των νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας.

Εν’ όψει της επίσκεψης κυβερνητικού κλιμακίου υπό τον πρωθυπουργό στην ΔΕΘ, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας διοργανώνει σύσκεψη με τους διοικητές όλων των νοσοκομείων της 3ης και 4ης ΥΠΕ, προκειμένου να συζητήσουν θέματα υγείας και τα προβλήματα των νοσοκομείων της Βόρειας Ελλάδας. Στη σύσκεψη θα παραβρεθούν ο διοικητής των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Μαμάτσειο – Μποδοσάκειο, Γιώργος Χιωτίδης, οι υποδιοικητές του Μαμάτσειου Σπύρος Τόλιος και Μποδοσάκειου Αναστασία Βαρδάκα, καθώς και οι διοικητές των νοσοκομείων Γρεβενών και Καστοριάς, ενώ από το νοσοκομείο Φλώρινας θα παραστεί ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας Γιώργος Κοτακίδης.

Να σημειωθεί επίσης ότι με αφορμή την επίσκεψη Ξανθού στη Θεσσαλονίκη, η υποδιοικήτρια του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Α. Βαρδάκα, ζήτησε να έχει μία ξεχωριστή συνάντηση με τον υπουργό υγείας το Σάββατο 9 τρέχοντος, όπου θα συζητηθούν τα προβλήματα του νοσοκομείου της Πτολεμαΐδας, έχοντας στην κορυφή της αντζέντας τη στελέχωση και λειτουργία της Ογκολογικής Κλινικής, ένα ζήτημα που θεωρείται το πιο σημαντικό για το νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας αυτή την περίοδο.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας