Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Συνεδριάζει την Τετάρτη 10 Μαρτίου  (με τηλεδιάσκεψη μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom) το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Συνεδριάζει την Τετάρτη 10 Μαρτίου  (με τηλεδιάσκεψη μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom) το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις της παρ.1 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (Α’ 87) όπως αντικαταστάθηκε και ισχύει, τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 10 της από 11.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α’ 55), όπως κυρώθηκε με το άρθρο 2 του ν.4682/2020 (Α΄ 76), και τις διατάξεις της ΚΥΑ υπ΄ αριθ. Δ1α/Γ.Π. οικ. 12639/27-02-2021 (Β’ 793), καλείστε να συμμετέχετε στην Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom, την 10 Μαρτίου 2021, ημέρα Τετάρτη  και ώρα 18:00μμ, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του σχεδίου για τον νέο εκλογικό νόμο των ΟΤΑ, ως προς την εκλογή των Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων. – Εισηγητής: Δήμαρχος Μπιτάκης Α.
 2. Συναίνεση Δήμου Αμυνταίου για χορήγηση ή μη άδειας εκσκαφής, για ανεύρεση θησαυρού στην Κοινότητα Αγ. Παντελεήμονα. – Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Θωμαΐδης Χ.
 3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη μείωση του ύψους των καταβλητέων μισθωμάτων των σχολικών κυλικείων. – Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Θωμαΐδης Χ.
 4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποδοχή όρων και προϋποθέσεων έγκρισης επενδυτικού δανείου από το Τ.Π.Δ., ενταγμένου στο Πρόγραμμα Α. Τρίτσης, για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη του Δήμου Αμυνταίου», συνολικού ποσού 421.600,00€, σύμφωνα με αριθ. 32/2021 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. – Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.
 5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποδοχή όρων και προϋποθέσεων έγκρισης επενδυτικού δανείου από το Τ.Π.Δ., ενταγμένου στο Πρόγραμμα Α. Τρίτσης, για την εκτέλεση του έργου «Υποδομές αντιπλημμυρικής προστασίας Δ.Κ. Αμυνταίου του Δήμου Αμυνταίου», συνολικού ποσού 2.635.500,00€. σύμφωνα με αριθ. 33/2021 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. – Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.
 6. 3η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Αμυνταίου. – Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.
 7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με αριθ. 36/2021 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. – Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.
 8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. – Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.
 9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων στην Τ.Κ. Νυμφαίου του Δήμου Αμυνταίου για πολυετή καλλιέργεια. – Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.
 10. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων στην Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου για πολυετή καλλιέργεια. – Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.
 11. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου για παράσταση στο Μονομελές Πρωτοδικείο Φλώρινας, σύμφωνα με την αριθ. 42/2021 απόφαση Ο.Ε. Αμυνταίου. – Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.
 12. Ορισμός επιτροπής Προσωρινής Παραλαβής για το έργο «Εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης Τ.Κ. Αγ. Παντελεήμονα». – Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Κιοσές Π.
 13. Ορισμός επιτροπής Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής για το έργο «Παρεμβάσεις ποιοτικής αναβάθμισης σχολικών μονάδων». – Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Κιοσές Π.
 14. Ορισμός επιτροπής Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής για το έργο «Κατασκευή Δικτύου ηλεκτροφωτισμού Τ.Κ. Νυμφαίου – Λεχόβου». – Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Κιοσές Π.
 15. Επικαιροποίηση της αριθ. 75/2016 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου ως προς τη σύνθεση της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης της Διαβαθμιδικής Σύμβασης Συνεργασίας για έργο «Εκσυγχρονισμός βοηθητικών εγκαταστάσεων γηπέδου Τ.Κ. Ξινού Νερού» – Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Κιοσές Π.

 

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

 

Χρήστος Γ. Θωμαΐδης

 Σημείωση:

Μέχρι και την ημέρα της συνεδρίασης, μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά καλώντας στα τηλέφωνα 2386350109 και 2386350119, ή αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στις διευθύνσεις xthomaidis@gmail.com και tsakiroglouel@amyntaio.gr, καθώς και στις αρμόδιες διευθύνσεις του Δήμου Αμυνταίου (τηλ. 2386350156, 2386350126, 2386350161)

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου θα μεταδοθεί ζωντανά από την  ιστοσελίδα και το κανάλι του Δήμου Αμυνταίου στο You Tube.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Το «καλάθι» που έπεσε κατά το χτεσινό εργατικό ατύχημα στον Άγιο Δημήτριο, όπου οι 2 άτυχοι εργαζόμενοι έχασαν τη ζωή τους-ΦΩΤΟ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μια ημέρα μετά το χθεσινό σοκαριστικό εργατικό δυστύχημα, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε δύο εργαζόμενους, που έκαναν ...