Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης (Microsoft Τeams) την Δευτέρα 28 Ιουνίου το Δημοτικό Συμβούλιο Βελβεντού

Συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης (Microsoft Τeams) την Δευτέρα 28 Ιουνίου το Δημοτικό Συμβούλιο Βελβεντού

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Με 6 τακτικά θέματα συνεδριάζει την Δευτέρα 28 Ιουνίου στις 9 το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Βελβεντού. Στη συνεδρίαση θα συζητηθεί μεταξύ άλλων η Έγκριση σύστασης Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βελβεντού.

Η πρόσκληση αναλυτικά:

 

Σας καλούμε να συμμετέχετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μέσω τηλεδιάσκεψης (Microsoft Τeams), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/11-03-2020/τ.Α’) «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19», σε συνδυασμό με την αριθμ.426/13.11.2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών «Ενημέρωση για την οργάνωση και λειτουργία των δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας», την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 και ώρα 21:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση σύστασης Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βελβεντού – Έγκριση Οικονομοτεχνικής Μελέτης.
  2. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2021.
  3. Υποβολή πρότασης ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης, για ενδοδικαστική συμβιβαστική επίλυση εκκρεμούς αγωγής με αριθμό ΑΓ341/04-08-2020 της Ανώνυμης Τεχνικής Εταιρείας «ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη κατά των Δήμων Βελβεντού και Σερβίων.  Αποδοχή συμβιβασμού σε σχέση με την πρόταση του Δήμου. Εξουσιοδότηση Δημάρχου και πληρεξουσίου δικηγόρου του Δήμου για υπογραφή πρακτικού συμβιβασμού αν και εφόσον αυτός επιτευχθεί.
  4. Καθιέρωση εορτασμού απελευθέρωσης του Βελβεντού από τον Τούρκικο ζυγό – Επικαιροποίηση της 57/2016 απόφασης του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.
  5. Παροχή σύμφωνης γνώμης του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκτέλεση έργων του ΤΟΕΒ Βελβεντού.
  6. Αιτήσεις – Ανακοινώσεις

 

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

  

Μαλλού Βάια

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Καυκάσου στην Πτολεμαΐδα για εργασίες μόνωσης οικοδομής

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Πτολεμαΐδα, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών ολιγόχρονης διάρκειας, για έκτακτες εργασίες υγρομόνωσης και θερμομόνωσης ...