Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ με επίκεντρο τρέχοντα ζητήματα

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ με επίκεντρο τρέχοντα ζητήματα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Με «περαστικά» σε όσους νοσούν από τον ιό, με την έκφραση της απόλυτης συμπάθειας και συμπαράστασης προς όλο το υγειονομικό προσωπικό της χώρας και με την ευχή η πανδημία του κορωναϊού να λήξει πολύ σύντομα, έτσι ώστε ο πλανήτης να αλλάξει πλέον τους ρυθμούς και να επανέλθει σταδιακά σε μια κανονικότητα, ξεκίνησε η χθεσινή διαδικασία του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σωματείο, από τη στιγμή που εκδηλώθηκε η πανδημία και ειδικά τους τελευταίους μήνες, προσπαθεί με καθημερινές παρεμβάσεις προς την επιχείρηση και κάθε υπεύθυνο, να διασφαλίσει ότι λαμβάνονται όλα τα μέτρα και τηρούνται όλα το προβλεπόμενα, ώστε να προστατευθούν, καταρχάς, οι εργαζόμενοι και να μπορούν να συμβάλουν ουσιαστικά στην προσπάθεια αναχαίτισης του φονικού ιού.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας έγινε ενημέρωση επί των αναδρομικών επιδομάτων και του ζητήματος της πρόσθετης ασφάλισης προκειμένου να «αρθούν» λανθασμένες πληροφορίες, σχετικά με το θέμα και λυθούν απορίες των συναδέλφων.

  • Συλλογική Σύμβαση Εργασίας
  • Συνδικαλιστικός Νόμος
  • Master Plan
  • Απολιγνιτοποίηση (συνέπειες, παράπλευρες απώλειες, ενεργειακή ασφάλεια, επιπτώσεις στον καταναλωτή κ.α)
  • Μετακινήσεις συναδέλφων
  • Πρόγραμμα συνταξιοδότησης,

είναι τα θέματα που απασχόλησαν το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας.

Η ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου, ενισχύθηκε από τις συμμετοχές και τοποθετήσεις των: Προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ Γεωργίου Αδαμίδη, Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης Ελευθέριο Αδάμ και του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Εορδαίας Αναστασίου Τσιλφίδη.

Σε μια εποχή που τα πάντα (από το πιο ασήμαντο μέχρι το πιο σημαντικό) έχουν δυσκολέψει κατά αδιανόητο τρόπο, το Σωματείο καταβάλλει κάθε προσπάθεια να μείνει στον ειρμό του προ κορωναϊού διαστήματος και να παρακολουθεί από όσο πιο κοντά γίνεται τα ζητήματα που αφορούν στους εργαζόμενους, την επιχείρηση, τα ζητήματα της ενέργειας.

 

Γραφείο Τύπου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Οι απαντήσεις των υπηρεσιακών ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και Διαχειριστικής Αρχής για το πρόγραμμα των 40 εκ. ευρώ – Κασαπίδης: «Σταθήκαμε σύννομοι» – Τι είπαν Κωνσταντινίδης και Αμανατίδης για το νέο πρόγραμμα που αναμένεται από το Υπουργείο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με τις απαντήσεις που έδωσαν οι υπηρεσιακοί σε ερωτήσεις περιφερειακών συμβούλων, από το ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και τη Διαχειριστική Αρχή ...