Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ενέργεια > Συνεδρίασε το Δ.Σ του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ- Κινητοποιήσεις με αφορμή την έλευση κλιμακίου κυβέρνησης & ΔΕΗ

Συνεδρίασε το Δ.Σ του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ- Κινητοποιήσεις με αφορμή την έλευση κλιμακίου κυβέρνησης & ΔΕΗ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με την ευχή να υπάρχει υγεία και μηδενικά ατυχήματα στους χώρους εργασίας, το σωματείο έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Μιας συνεδρίασης κρίσιμης, στον απόηχο διαδικασιών που πραγματοποιήθηκαν σε Κεντρικό και τοπικό επίπεδο αλλά και εν όψει της έλευσης κυβερνητικού κλιμακίου –αλλά και της Διοίκησης της ΔΕΗ- με επικεφαλής τον Υπουργό Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης το σώμα ενημερώθηκε για τις εξαγγελίες σχετικά με το  κλείσιμο των μονάδων, για το Εθνικό Σχέδιο και την Ενέργεια και το Κλίμα, για τις διαδικασίες (συμβούλια, συσκέψεις κοκ) που πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία του σωματείου,  ενώ βαρύτητα δόθηκε στις συνέπειες που θα έχει για τους εργαζόμενους, την επιχείρηση και τις κοινωνίες μία «βίαιη» παύση λειτουργίας των μονάδων της ΔΕΗ.

Ιδιαίτερο βάρος προσέδωσε στη συνεδρίαση η παρουσία του Προεδρείου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ (του Προέδρου Γ. Αδαμίδη και του Γ.Γ Α. Καρρά) καθώς και του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ της ΔΕΗ Π. Καραλευθέρη που ευχήθηκαν στους εργαζόμενους καλή χρονιά και ενημέρωσαν για τα τεκταινόμενα.

Με αφορμή την έλευση του Κυβερνητικού κλιμακίου και της ΔΕΗ και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν (στην παρούσα φάση δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση προγράμματος), το Σωματείο καλεί όλους τους εργαζόμενους:

  • Την Παρασκευή 7.2.2020 στη νέα μονάδα «Πτολεμαΐδα V» και ώρα 14.30
  • Το Σάββατο 8.2.2020 στο Ξενοδοχείο ΠΑΝΝΤΕΛΙΔΗΣ ώρα 14.00, με έναν και μοναδικό στόχο

 

ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΙΟ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

 

Γραφείο Τύπου

Παρακαλώ να υπάρχει ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team