Αρχική > Πολιτική > Συνεχίζονται οι περιοδείες του υποψήφιου βουλευτή Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου

Συνεχίζονται οι περιοδείες του υποψήφιου βουλευτή Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Τις Τοπικές Κοινότητες Ατραπού, Τριανταφυλλιάς, Πολυποτάμου, Τροπαιούχου, Σκοπιάς, Παλαίστρας και Μελίτης επισκέφθηκε τη Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019, ο κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, υποψήφιος Βουλευτής Φλώρινας με την «Ελληνική Λύση».

Ο κ. Βοσκόπουλος, ο οποίος συνοδευόταν από φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του, ενημέρωσε τους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων για τις προτεραιότητες του σχετικά με την ανάπτυξη της Π.Ε. Φλώρινας, ενώ συζήτησε μαζί τους για τα θέματα της καθημερινότητας, των οποίων η βελτίωση και επίλυση θα αποτελέσει σημαντικό βήμα για την καλύτερη ποιότητας της ζωής τους.

«Πρέπει η Φλώρινα να βγει από την αφάνεια και να σταματήσει ο παραγκωνισμός της. Η κεντρική εξουσία οφείλει να μεριμνήσει για την παραμεθόριο, για τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τους ελεύθερους επαγγελματίες και να τους δώσει κίνητρα να παραμείνουν στην περιοχή μας και όχι να τους αναγκάζουμε να την εγκαταλείψουν αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον», είπε χαρακτηριστικά και ευχαρίστησε τους συνομιλητές του για τον παραγωγικό και εποικοδομητικό διάλογο.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team