Αρχική > Πολιτική > Συνεχίζονται οι επισκέψεις του υποψηφίου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Θέμη Μουμουλίδη

Συνεχίζονται οι επισκέψεις του υποψηφίου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Θέμη Μουμουλίδη

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Σήμερα, Τετάρτη 3 Ιουλίου ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Θέμης Μουμουλίδης, ξεκίνησε το πρόγραμμα του με πρωινή βόλτα στην λαϊκή αγορά της Πτολ/δας με τους συνυποψηφίους του. Εκεί συνάντησε πολίτες όλων των ηλικιών και συζήτησε μαζί τους, μεταξύ άλλων, για τη σημασία των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Στη συνέχεια ο βουλευτής έκανε μια σύντομη επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Πτολ/δας. Εκεί τους ευχαρίστησε για την διακριτική αλλά ουσιαστική παρουσία τους καθ’όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

Ο Θέμης Μουμουλίδης έκλεισε το πρωινό του πρόγραμμα με επίσκεψη στο Δημαρχείο της Πτολ/δας. Συνομίλησε με τους διοικητικούς υπαλλήλους και με τον Δήμαρχο, κ. Σάββα Ζαμανίδη. Οι δύο άνδρες έκαναν μια ουσιαστική συζήτηση που αφορούσε κυριώς στο θέμα της στέγασης του νέου Τμήματος Εργοθεραπείας, το οποίο πρέπει  να αντιμετωπιστεί για τη νέα σχολική χρονιά αλλά και για τη δημιουργία των κατάλληλων υποδομών για την επόμενη σχολική χρονιά, οπότε θα λειτουργήσει και το Τμήμα της Λογοθεραπείας. Τονίστηκε η σημασία της δημιουργίας νέων απαραίτητων κτιριακών υποδομών, τόσο για τη στέγαση των Τμημάτων όσο και για τη διαμονή και τη σίτιση των σπουδαστών στην πόλη. Τέλος, αναφέρθηκαν στο μεγαλόπνοο σχέδιο, βασιζόμενο σε μια ιδέα του Θέμη Μουμουλίδη, της δημιουργίας στούντιο οπτικοακουστικών παραγωγών στις κτιριακές εγκατάστασεις του ΑΗΣ Πτολ/δας. Συμφώνησαν για την αναγκαιότητα υλοποίησης του συγκεκριμένου σχεδίου που ανοίγει νέους δρόμους για την περιοχή, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και συμβάλλοντας στην οικονομική ανάπτυξη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Μετά τις ΗΠΑ, και η Γερμανία το «ξεκόβει» στον Ερντογάν: Λύση δύο κρατών στην Κύπρο δεν είναι αποδεκτή

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail «Ασυμβίβαστη με τις παραμέτρους του ΟΗΕ για δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα» είναι η πρόταση για λύση ...