Αρχική > Slider > Συνεχίζεται η δίκη για τον εμπρησμό του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης – Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Φλώρινας

Συνεχίζεται η δίκη για τον εμπρησμό του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης – Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Φλώρινας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Συνεχίστηκε την Πέμπτη 1 Μαρτίου μέχρι τις βραδινές ώρες στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Φλώρινας η διακοπείσα στις 5 Φεβρουαρίου δίκη για τον εμπρησμό του δικαστικού μεγάρου Κοζάνης, ο οποίος σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016, με κατηγορούμενος μία 58χρονη δικαστική υπάλληλο και τον 55χρονο αδερφό της.

Η ακροαματική διαδικασία κύλησε με εξέταση μαρτύρων, χωρίς όμως να ολοκληρωθεί, γι’ αυτό και διακόπηκε για την Παρασκευή 2 Μαρτίου, οπότε θα συνεχιστεί με τους υπόλοιπους μάρτυρες, τις απολογίες των κατηγορουμένων και με τις αγορεύσεις της πολιτικής αγωγής, των συνηγόρων υπεράσπισης και του εισαγγελέα της έδρας, ενώ εκτιμάται ότι μπορεί να ολοκληρωθεί και το δικαστήριο που αποτελείται από 4 ένορκους και 3 τακτικούς δικαστές να εκδώσει την ετυμηγορία του.

Να σημειωθεί ότι οι δύο κατηγορούμενοι είναι προφυλακισμένοι. Η 58χρονη δικαστική υπάλληλος στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών και ο 55χρονος στις φυλακές Κορυδαλλού.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας