Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ατζέντα Προσλήψεων > Συνεχίζεται η αυξημένη ανταπόκριση ανέργων και επιχειρήσεων στο myOAEDlive – «Έκλεισαν» όλα τα διαθέσιμα ραντεβού για ανέργους το Δεκέμβριο

Συνεχίζεται η αυξημένη ανταπόκριση ανέργων και επιχειρήσεων στο myOAEDlive – «Έκλεισαν» όλα τα διαθέσιμα ραντεβού για ανέργους το Δεκέμβριο

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Από τις 9 Δεκεμβρίου που ξεκίνησε η λειτουργία της νέας πλατφόρμας myOAEDlive έχουν ήδη προγραμματιστεί συνολικά 572 «ψηφιακά ραντεβού» για υπηρεσίες συμβουλευτικής από τους εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους ανέργων και εργοδοτών του ΟΑΕΔ, εκ των οποίων 318 το Δεκέμβριο και 254 τον Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα, το Δεκέμβριο έχουν ήδη προγραμματιστεί το 100% των διαθέσιμων ραντεβού για ανέργους και το 85% των διαθέσιμων ραντεβού για επιχειρήσεις. Σημειώνεται ότι 18 ραντεβού θα γίνουν με χρήση διερμηνείας. Επιπλέον, έχει ήδη «κλείσει» το 60% των διαθέσιμων ραντεβού για ανέργους για τον επόμενο μήνα και το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού είναι στις 21 Ιανουαρίου.

Μέσω της πλατφόρμας προγραμματισμού και υλοποίησης «ψηφιακών ραντεβού»  myOAEDlive, για πρώτη φορά, σε πιλοτική βάση, άνεργοι και επιχειρήσεις θα μπορούν να προγραμματίζουν ραντεβού σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα για υπηρεσίες συμβουλευτικής μέσω τηλεδιάσκεψης (βιντεοκλήσης), αποφεύγοντας την προσέλευση στα 118 Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση myoaedlive.gov.gr

Συγκεκριμένα η διαδρομή είναι: gov.gr → Πολίτης και καθημερινότητα → Εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση πολιτών → Εξυπηρέτηση με τηλεδιάσκεψη από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ)

Η διαδικασία ορισμού ραντεβού είναι αποκλειστικά ηλεκτρονική με τους κωδικούς TAXISnet. Η πρόσβαση στο ραντεβού δεν απαιτεί αυξημένες ψηφιακές δεξιότητες, καθώς γίνεται απευθείας μέσω συνδέσμου (link) που αποστέλλεται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) του αιτούντα. Στην περίοδο πρώτης εφαρμογής, οι υπηρεσίες που θα παρέχονται μέσω της νέας πλατφόρμας θα αφορούν αποκλειστικά σε ατομικές συμβουλευτικές συνεδρίες, ενώ υπάρχει σχέδιο σταδιακής ένταξης των κυριότερων υπηρεσιών του Οργανισμού.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ζητειται β.λογιστη με εμπειρία σε Γ! κατηγορίας βιβλία

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ζητειται β.λογιστη με εμπειρία σε Γ! κατηγορίας βιβλία. Παρακαλώ αποστολή βιογραφικού στο e-mail jobscenter278@gmail.com Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Lockdown: 17+1 περιπτώσεις που δεν ...