Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Συνέχιση λειτουργίας του Γυμνασίου Εράτυρας και στήριξη των παραγωγών λαϊκών αγορών ζητάει η Κ. Βέττα (δελτίο τύπου)

Συνέχιση λειτουργίας του Γυμνασίου Εράτυρας και στήριξη των παραγωγών λαϊκών αγορών ζητάει η Κ. Βέττα (δελτίο τύπου)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα κατέθεσε κοινοβουλευτική ερώτηση για την συνέχιση της λειτουργίας του Γυμνασίου Εράτυρας ως παράρτημα του Γυμνασίου Γαλατινής, καθώς με αυτό τον τρόπο θα εξυπηρετηθούν οι μαθητές που διαμένουν στην περιοχή και πρόκειται να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο Γυμνάσιο την ακαδημαϊκή χρονιά 2020-21.

Η κ. Βέττα ανέφερε: «Η συνέχιση της λειτουργίας του Γυμνασίου Εράτυρας θα εξυπηρετήσει πολλούς μαθητές ώστε να μην μετακινούνται σε μακρινές αποστάσεις με δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ενώ παράλληλα, θα στηρίξει το επίπεδο της εκπαίδευσής τους. Καλούμε την Υπουργό Παιδείας να ικανοποιήσει το αίτημα των μαθητών, των γονιών, των καθηγητών και της τοπικής κοινότητας και να ανανεώσει την απόφαση που είχε πάρει η προηγούμενη κυβέρνηση για την λειτουργία του Γυμνασίου Εράτυρας».

Επίσης, η κ. Βέττα, κατέθεσε ερώτηση για το πρόβλημα που έχει προκύψει με τους παραγωγούς λαϊκών αγορών, οι οποίοι εκτός από το πρόβλημα της μειωμένης κατά 50% συμμετοχής τους στις λαϊκές αγορές λόγω της υγειονομικής κρίσης, δεν εντάχθηκαν στα μέτρα ενίσχυσης λόγω τεχνικών προβλημάτων με τους Κωδικούς Αριθμούς δραστηριότητας (ΚΑΔ).

Ως εκ τούτου, η κ. Βέττα προώθησε τα πρόσφατα αιτήματα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Θράκης στο Υπουργείο Οικονομικών, ζητώντας την άμεση λήψη μέτρων για την επίλυση του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί.​

Με εκτίμηση,

Γραφείο Βουλευτή

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη