Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Συνάντηση του υποψηφίου Δήμαρχου Παναγιώτη Πλακεντά με το Προεδρείο και μέλη του Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας « Η Μικρά Ασία»

Συνάντηση του υποψηφίου Δήμαρχου Παναγιώτη Πλακεντά με το Προεδρείο και μέλη του Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας « Η Μικρά Ασία»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την υποστήριξή του στις δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό της περιοχής της Εορδαίας και στις προσπάθειες του Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας για την ίδρυση και κατασκευή Εκθεσιακού Χώρου Ιστορικής και Λαογραφικής Συλλογής εξέφρασε ο Παναγιώτης Πλακεντάς.

Ο επικεφαλής της «Ενωμένης Εορδαίας», συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού, είχε συνάντηση με τα μέλη και το προεδρείο του Συλλόγου και δεσμεύτηκε να ενισχύσει, με όλες του τις δυνάμεις, την μακρόχρονη προσπάθειά του για τη δημιουργία ενός σύγχρονου και καλαίσθητου εκθεσιακού χώρου. Η συγκεκριμένη Συλλογή σχεδιάζεται να εκτεθεί σε χώρο εντός του κτιρίου του Συλλόγου και αναμένεται να συμβάλλει στην ανάπτυξη του Πολιτισμού της περιοχής, στην ενίσχυση καταγραφής της ιστορίας των μετατοπισθέντων Ελλήνων της Ανατολής και της πηγής της άσβεστης μνήμης της προσφυγιάς.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι ο πολιτισμός είναι προτεραιότητα της επόμενης δημοτικής αρχής και πρόθεσή της είναι ο διπλασιασμός των κονδυλίων που θα διατίθενται σε ετήσια βάση για τη στήριξή του.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Εορδαίας: Η νέα αφίσα – Τι ώρα θα λειτουργούν τα καταστήματα με click away

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Ραγδαίες εξελίξεις: Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Κοζάνης για τα ετεροχρονισμένα κρούσματα- Στην ...