Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Συνάντηση του Γιάννη Βοσκόπουλου με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Φλώρινας

Συνάντηση του Γιάννη Βοσκόπουλου με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Φλώρινας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Φλώρινας, κ. Χρήστο Παπούλκα, συναντήθηκε την Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019, ο Δήμαρχος, κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος. Στη συνάντηση, που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, με σκοπό την ακόμα καλύτερη προσφορά υπηρεσιών υγείας στους δημότες της Φλώρινας.

Ο κ. Παπούλκας, ανέφερε στον κ. Δήμαρχο τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο, αλλά και τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για τη βέλτιστη λειτουργία του. Επίσης, αναφέρθηκε και στην ανάγκη συνέχισης της αγαστής συνεργασίας του Δήμου Φλώρινας με τη Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου.

Ο κ. Δήμαρχος, με τη σειρά του, είπε ότι το Νοσοκομείο Φλώρινας εξυπηρετεί καθημερινά τους συνδημότες μας και, παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει, οι εργαζόμενοι σε αυτό πολλές φορές υπερβάλλουν εαυτόν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Φλωρινιωτών. Για αυτό, είπε, αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στη Διοίκηση όσο και στο προσωπικό του Νοσοκομείου. Τέλος, ανέφερε ότι ο Δήμος Φλώρινας θα συνεχίσει να στηρίζει και να συμβάλλει με τα μέσα που διαθέτει στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου προς όφελος των συνδημοτών μας.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team